Carlita's Secret
%
32

Carlita's Secret

Kijk Carlita's Secret

Moeite met waar je nou Carlita's Secret moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Carlita (Eva Longoria), een jonge, beeldschone vrouw, raakt onrechtstreeks betrokken bij een grootse drugsdeal. Ze is genoodzaakt te vluchten en enkele jaren onder te duiken om zo aan de politie te ontsnappen. Eens de jaren verstreken zijn, besluit ze uit de anonimiteit te stappen en gaat ze onder een andere naam werken in een succesvolle nachtclub. Maar op hetzelfde moment heeft een detective de drugszaak opnieuw geopend en loopt ze voor de tweede keer in haar leven groot gevaa. Probeert ze opnieuw te vluchten of gaat ze deze keer wel de confrontatie met het verleden aan?

Carlita's Secret

Carlita's Secret streamen

Carlita's Secret streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Carlita's Secret downloaden

Zin om Carlita's Secret te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Carlita's Secret te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Carlita's Secret torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Carlita's Secret makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Carlita's Secret trailer

Wil je er zeker van zijn dat Carlita's Secret jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.