Carlitos droomt van voetbal
%
56

Carlitos droomt van voetbal

Nu kijken

Kijk Carlitos droomt van voetbal

Moeite met waar je nou Carlitos droomt van voetbal moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Carlitos droomt van voetbal

Samenvatting

De twaalfjarige Carlitos is gek op voetbal. En hij is er goed in. Helaas heeft hij daar niet veel aan, want hij woont in het weeshuis en de directeur heeft een hekel aan sporten. School is veel belangrijker! Maar als Carlitos ontdekt dat er selecties worden gehouden voor het Junior Europees Voetbalteam wil hij daar graag aan mee doen. Hij weet tijdens een schoolreis te ontsnappen en doet mee. Maar als hij wordt uitgekozen, beginnen de problemen pas echt: hoe kan hij steeds ontsnappen uit het weeshuis en ook zijn schoolwerk goed blijven doen?

Regisseur en acteurs

 • Jesús del Cerro portait

  Jesús del Cerro

  Director

 • Guillermo Campra portait

  Guillermo Campra

  Carlitos

 • David Becerra portrait

  David Becerra

  Trampas

 • Irene Visedo portait

  Irene Visedo

  Maite

 • Josep Maria Pou portait

  Josep Maria Pou

  Don Hipólito Negrero

 • Gustavo Salmerón portait

  Gustavo Salmerón

  Diego

 • Vicente Díez portrait

  Vicente Díez

  Gollum

 • Alejandra Lorenzo portrait

  Alejandra Lorenzo

  Flaca

 • Jennifer Manzano portrait

  Jennifer Manzano

  Anita

 • Íñigo Navares portrait

  Íñigo Navares

  Seta

 • Patrick Criado portait

  Patrick Criado

  Ricky

Carlitos droomt van voetbal

Veel gehoord over Carlitos droomt van voetbal en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Carlitos droomt van voetbal heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Carlitos droomt van voetbal streamen

Wil je Carlitos droomt van voetbal, de movie met Guillermo Campra, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Carlitos droomt van voetbal zelfs gratis kijken.

Carlitos droomt van voetbal downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Carlitos droomt van voetbal ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Carlitos droomt van voetbal er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Carlitos droomt van voetbal torrent

Op zoek naar een torrent van Carlitos droomt van voetbal? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Carlitos droomt van voetbal te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Carlitos droomt van voetbal trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Carlitos droomt van voetbal. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.