Carlitos droomt van voetbal
%
56

Carlitos droomt van voetbal

Nu kijken

Kijk Carlitos droomt van voetbal

Moeite met waar je nou Carlitos droomt van voetbal moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Carlitos droomt van voetbal

Samenvatting

De twaalfjarige Carlitos is gek op voetbal. En hij is er goed in. Helaas heeft hij daar niet veel aan, want hij woont in het weeshuis en de directeur heeft een hekel aan sporten. School is veel belangrijker! Maar als Carlitos ontdekt dat er selecties worden gehouden voor het Junior Europees Voetbalteam wil hij daar graag aan mee doen. Hij weet tijdens een schoolreis te ontsnappen en doet mee. Maar als hij wordt uitgekozen, beginnen de problemen pas echt: hoe kan hij steeds ontsnappen uit het weeshuis en ook zijn schoolwerk goed blijven doen?

Regisseur en acteurs

 • Jesús del Cerro portait

  Jesús del Cerro

  Director

 • Guillermo Campra portait

  Guillermo Campra

  Carlitos

 • David Becerra portrait

  David Becerra

  Trampas

 • Irene Visedo portait

  Irene Visedo

  Maite

 • Josep Maria Pou portait

  Josep Maria Pou

  Don Hipólito Negrero

 • Gustavo Salmerón portait

  Gustavo Salmerón

  Diego

 • Vicente Díez portrait

  Vicente Díez

  Gollum

 • Alejandra Lorenzo portrait

  Alejandra Lorenzo

  Flaca

 • Jennifer Manzano portrait

  Jennifer Manzano

  Anita

 • Íñigo Navares portrait

  Íñigo Navares

  Seta

 • Patrick Criado portait

  Patrick Criado

  Ricky

Carlitos droomt van voetbal

Zin om Carlitos droomt van voetbal lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De familie-/kinderfilm movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Carlitos droomt van voetbal te bekijken voor je op een rijtje.

Carlitos droomt van voetbal downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Carlitos droomt van voetbal downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Carlitos droomt van voetbal. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Carlitos droomt van voetbal er ook in SD heel goed uit.

Carlitos droomt van voetbal streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Carlitos droomt van voetbal net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Carlitos droomt van voetbal hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Carlitos droomt van voetbal helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Carlitos droomt van voetbal torrent

Denk je dat je om Carlitos droomt van voetbal te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Carlitos droomt van voetbal trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Carlitos droomt van voetbal de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.