Carmen & Lola
%
74

Carmen & Lola

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Carmen & Lola

Moeite met waar je nou Carmen & Lola moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Carmen & Lola

Bekijk nog 19 bronnen

Weten in welke bioscopen Carmen & Lola draait?

Samenvatting

Carmen leeft in een Romagemeenschap in een buitenwijk van Madrid. Ze is verloofd en zou nooit de door de diepreligieuze gemeenschap opgelegde normen en waarden in twijfel trekken. Ze is voorbestemd het leven te leiden zoals vele generaties vrouwen voor haar: trouwen, zoveel mogelijk kinderen baren en de rest van haar leven spenderen aan schoonmaken en koken. Maar dan ontmoet ze de eigenzinnige Lola, een graffitiartiest die wil studeren, van meisjes houdt en die zich op haar manier verzet tegen de opgelegde regels binnen de Romagemeenschap. De twee worden verliefd, met als gevolg dat ze hun weg moeten vinden tussen hun liefde, familie, religie en wat het inhoudt om een vrouw te zijn.

Regisseur en acteurs

 • Arantxa Echevarria portrait

  Arantxa Echevarria

  Director

 • Rosy Rodriguez portait

  Rosy Rodriguez

  Carmen

 • Carolina Yuste portait

  Carolina Yuste

  Paqui

 • Zaira Morales portrait

  Zaira Morales

  Lola

 • Moreno Borja portrait

  Moreno Borja

  Paco

 • Rafaela León portrait

  Rafaela León

  Flor

Trailers

Carmen & Lola

Benieuwd naar Carmen & Lola? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Carmen & Lola draait.

Carmen & Lola in de bioscoop

Carmen & Lola draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Carmen & Lola.

Carmen & Lola streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Carmen & Lola te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Carmen & Lola een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Carmen & Lola zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Carmen & Lola torrent

Op zoek naar een torrent van Carmen & Lola? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Carmen & Lola zonder zorgen.

Carmen & Lola downloaden

Als Carmen & Lola binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Carmen & Lola trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Carmen & Lola de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.