Carmen & Lola
%
74

Carmen & Lola

Kijk Carmen & Lola

Moeite met waar je nou Carmen & Lola moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Vanaf 20-06-2019 te zien in de bioscoop.

Samenvatting

Carmen leeft in een Romagemeenschap in een buitenwijk van Madrid. Ze is verloofd en zou nooit de door de diepreligieuze gemeenschap opgelegde normen en waarden in twijfel trekken. Ze is voorbestemd het leven te leiden zoals vele generaties vrouwen voor haar: trouwen, zoveel mogelijk kinderen baren en de rest van haar leven spenderen aan schoonmaken en koken. Maar dan ontmoet ze de eigenzinnige Lola, een graffitiartiest die wil studeren, van meisjes houdt en die zich op haar manier verzet tegen de opgelegde regels binnen de Romagemeenschap. De twee worden verliefd, met als gevolg dat ze hun weg moeten vinden tussen hun liefde, familie, religie en wat het inhoudt om een vrouw te zijn. 

Carmen & Lola is het speelfilmdebuut van de Spaanse regisseur Arantxa Echevarría, die eerder vooral documentaires maakte. Ze koos ervoor om met niet-professionele acteurs uit de Roma gemeenschap te werken die zonder uitzondering een fantastische prestatie leveren. Dit, én de gepassioneerde flamenco-zigeuner muziek en dans maakt Carmen & Lola tot een authentieke en exotische liefdesgeschiedenis die nog lang nazindert. Carmen & Lola ging in première op het Filmfestival van Cannes in 2018 en werd er genomineerd voor een Camera D’Or en een Queer Palm. Bij de Goya Awards 2019, de belangrijkste Spaanse prijzen, viel de film tweemaal in de prijzen.

Regisseur en acteurs

 • Arantxa Echevarria portrait

  Arantxa Echevarria

  Director

 • Rosy Rodriguez portait

  Rosy Rodriguez

  Carmen

 • Carolina Yuste portait

  Carolina Yuste

  Paqui

 • Zaira Morales portrait

  Zaira Morales

  Lola

 • Moreno Borja portrait

  Moreno Borja

  Paco

 • Rafaela León portrait

  Rafaela León

  Flor

Carmen & Lola

Veel gehoord over Carmen & Lola en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Carmen & Lola heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Carmen & Lola streamen

Wil je Carmen & Lola, de movie met Rosy Rodriguez, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Carmen & Lola zelfs gratis kijken.

Carmen & Lola downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Carmen & Lola ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Carmen & Lola er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Carmen & Lola torrent

Op zoek naar een torrent van Carmen & Lola? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Carmen & Lola te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Carmen & Lola trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Carmen & Lola. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.