Carmen & Lola
%
74

Carmen & Lola

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Carmen & Lola

Moeite met waar je nou Carmen & Lola moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Carmen & Lola

Samenvatting

Carmen leeft in een Romagemeenschap in een buitenwijk van Madrid. Ze is verloofd en zou nooit de door de diepreligieuze gemeenschap opgelegde normen en waarden in twijfel trekken. Ze is voorbestemd het leven te leiden zoals vele generaties vrouwen voor haar: trouwen, zoveel mogelijk kinderen baren en de rest van haar leven spenderen aan schoonmaken en koken. Maar dan ontmoet ze de eigenzinnige Lola, een graffitiartiest die wil studeren, van meisjes houdt en die zich op haar manier verzet tegen de opgelegde regels binnen de Romagemeenschap. De twee worden verliefd, met als gevolg dat ze hun weg moeten vinden tussen hun liefde, familie, religie en wat het inhoudt om een vrouw te zijn.

Regisseur en acteurs

 • Arantxa Echevarria portrait

  Arantxa Echevarria

  Director

 • Rosy Rodriguez portait

  Rosy Rodriguez

  Carmen

 • Carolina Yuste portait

  Carolina Yuste

  Paqui

 • Zaira Morales portrait

  Zaira Morales

  Lola

 • Moreno Borja portrait

  Moreno Borja

  Paco

 • Rafaela León portrait

  Rafaela León

  Flor

Trailers

Carmen & Lola

Op zoek naar Carmen & Lola? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Carmen & Lola streamen

Het streamen van movies als Carmen & Lola heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Carmen & Lola waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Carmen & Lola dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Carmen & Lola downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Carmen & Lola te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Carmen & Lola torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Carmen & Lola trailer

Weet je nog niet zeker of Carmen & Lola jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.