Carmen van het Noorden
%
50

Carmen van het Noorden

Nu kijken

Kijk Carmen van het Noorden

Moeite met waar je nou Carmen van het Noorden moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Carmen van het Noorden

Samenvatting

Carmen van het Noorden vertelt het liefdesdrama rond de jonge en onzekere rechercheur Joz, die op het punt staat te trouwen met Maryam. Onverwachts krijgt hij een grote zaak toegewezen rond de moord op een prostituee. Zijn relatie komt op losse schroeven te staan wanneer hij door het onderzoek de verleidelijke Carmen ontmoet, een mooie vrijgevochten en ambitieuze jonge vrouw. Hij kan niet aan Carmen ontkomen en zet zijn toekomst op het spel. Joz zet al zijn principes aan de kant en wordt wie hij niet wil zijn...

Regisseur en acteurs

 • Jelle Nesna portrait

  Jelle Nesna

  Director

 • Tygo Gernandt portait

  Tygo Gernandt

  Joz Jansen

 • Sanguita Akkrum portrait

  Sanguita Akkrum

  Carmen

 • Thom Hoffman portait

  Thom Hoffman

  Simon

 • Margreet Boersbroek portrait

  Margreet Boersbroek

  Lisa

Carmen van het Noorden

Benieuwd naar Carmen van het Noorden? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Carmen van het Noorden kunt bekijken.

Carmen van het Noorden streamen

Wil je Carmen van het Noorden streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Carmen van het Noorden gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Carmen van het Noorden downloaden

movies als Carmen van het Noorden kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Carmen van het Noorden. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Carmen van het Noorden. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Carmen van het Noorden torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Carmen van het Noorden te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Carmen van het Noorden trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Carmen van het Noorden je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!