Carmen van het Noorden
%
50

Carmen van het Noorden

Nu kijken

Kijk Carmen van het Noorden

Moeite met waar je nou Carmen van het Noorden moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Carmen van het Noorden

Samenvatting

Carmen van het Noorden vertelt het liefdesdrama rond de jonge en onzekere rechercheur Joz, die op het punt staat te trouwen met Maryam. Onverwachts krijgt hij een grote zaak toegewezen rond de moord op een prostituee. Zijn relatie komt op losse schroeven te staan wanneer hij door het onderzoek de verleidelijke Carmen ontmoet, een mooie vrijgevochten en ambitieuze jonge vrouw. Hij kan niet aan Carmen ontkomen en zet zijn toekomst op het spel. Joz zet al zijn principes aan de kant en wordt wie hij niet wil zijn...

Regisseur en acteurs

 • Jelle Nesna portrait

  Jelle Nesna

  Director

 • Tygo Gernandt portait

  Tygo Gernandt

  Joz Jansen

 • Sanguita Akkrum portrait

  Sanguita Akkrum

  Carmen

 • Thom Hoffman portait

  Thom Hoffman

  Simon

 • Margreet Boersbroek portrait

  Margreet Boersbroek

  Lisa

Carmen van het Noorden

Carmen van het Noorden streamen

Carmen van het Noorden streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Carmen van het Noorden downloaden

Zin om Carmen van het Noorden te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Carmen van het Noorden te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Carmen van het Noorden torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Carmen van het Noorden makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Carmen van het Noorden trailer

Wil je er zeker van zijn dat Carmen van het Noorden jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.