Carmen van het Noorden
%
50

Carmen van het Noorden

Nu kijken

Kijk Carmen van het Noorden

Moeite met waar je nou Carmen van het Noorden moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Carmen van het Noorden

Samenvatting

Carmen van het Noorden vertelt het liefdesdrama rond de jonge en onzekere rechercheur Joz, die op het punt staat te trouwen met Maryam. Onverwachts krijgt hij een grote zaak toegewezen rond de moord op een prostituee. Zijn relatie komt op losse schroeven te staan wanneer hij door het onderzoek de verleidelijke Carmen ontmoet, een mooie vrijgevochten en ambitieuze jonge vrouw. Hij kan niet aan Carmen ontkomen en zet zijn toekomst op het spel. Joz zet al zijn principes aan de kant en wordt wie hij niet wil zijn...

Regisseur en acteurs

 • Jelle Nesna portrait

  Jelle Nesna

  Director

 • Tygo Gernandt portait

  Tygo Gernandt

  Joz Jansen

 • Sanguita Akkrum portrait

  Sanguita Akkrum

  Carmen

 • Thom Hoffman portait

  Thom Hoffman

  Simon

 • Margreet Boersbroek portrait

  Margreet Boersbroek

  Lisa

Carmen van het Noorden

Op zoek naar Carmen van het Noorden? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Carmen van het Noorden streamen

Het streamen van movies als Carmen van het Noorden heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Carmen van het Noorden waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Carmen van het Noorden dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Carmen van het Noorden downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Carmen van het Noorden te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Carmen van het Noorden torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Carmen van het Noorden trailer

Weet je nog niet zeker of Carmen van het Noorden jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.