Carmen van het Noorden
%
50

Carmen van het Noorden

Nu kijken

Kijk Carmen van het Noorden

Moeite met waar je nou Carmen van het Noorden moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Carmen van het Noorden

Samenvatting

Carmen van het Noorden vertelt het liefdesdrama rond de jonge en onzekere rechercheur Joz, die op het punt staat te trouwen met Maryam. Onverwachts krijgt hij een grote zaak toegewezen rond de moord op een prostituee. Zijn relatie komt op losse schroeven te staan wanneer hij door het onderzoek de verleidelijke Carmen ontmoet, een mooie vrijgevochten en ambitieuze jonge vrouw. Hij kan niet aan Carmen ontkomen en zet zijn toekomst op het spel. Joz zet al zijn principes aan de kant en wordt wie hij niet wil zijn...

Regisseur en acteurs

 • Jelle Nesna portrait

  Jelle Nesna

  Director

 • Tygo Gernandt portait

  Tygo Gernandt

  Joz Jansen

 • Sanguita Akkrum portrait

  Sanguita Akkrum

  Carmen

 • Thom Hoffman portait

  Thom Hoffman

  Simon

 • Margreet Boersbroek portrait

  Margreet Boersbroek

  Lisa

Carmen van het Noorden

Veel gehoord over Carmen van het Noorden en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Carmen van het Noorden heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Carmen van het Noorden streamen

Wil je Carmen van het Noorden, de movie met Tygo Gernandt, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Carmen van het Noorden zelfs gratis kijken.

Carmen van het Noorden downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Carmen van het Noorden ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Carmen van het Noorden er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Carmen van het Noorden torrent

Op zoek naar een torrent van Carmen van het Noorden? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Carmen van het Noorden te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Carmen van het Noorden trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Carmen van het Noorden. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.