Carnage
%
72

Carnage

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Carnage

Moeite met waar je nou Carnage moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Carnage

Bekijk nog 3 bronnen

Samenvatting

Een gezwollen lip en twee gebroken voortanden. Dat is het resultaat van een ruzie tussen twee elfjarige jongens. Hun ouders Nancy en Alan Cowan en Penelope en Michael Longstreet belsuiten om de zaak onder volwassenen te regelen. Het duurt niet lang voordat het bezoek ontaardt in een oorlog van arrogante opmerkingen.

Regisseur en acteurs

 • Roman Polanski portait

  Roman Polanski

  Director

 • Kate Winslet portait

  Kate Winslet

  Nancy

 • Jodie Foster portait

  Jodie Foster

  Penelope

 • Christoph Waltz portait

  Christoph Waltz

  Alan

 • John C. Reilly portait

  John C. Reilly

  Michael

 • Elvis Polanski portrait

  Elvis Polanski

  Zachary Cowan

 • Eliot Berger portrait

  Eliot Berger

  Ethan Longstreet

Trailers

Carnage

Wil je Carnage kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2011 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Carnage streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Carnage niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Carnage zelfs gratis bekijken.

Carnage downloaden

Wil je Carnage ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Carnage overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Carnage torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Carnage is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Carnage trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Carnage de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.