Carnage
%
72

Carnage

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Carnage

Moeite met waar je nou Carnage moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Carnage

Bekijk nog 3 bronnen

Samenvatting

Een gezwollen lip en twee gebroken voortanden. Dat is het resultaat van een ruzie tussen twee elfjarige jongens. Hun ouders Nancy en Alan Cowan en Penelope en Michael Longstreet belsuiten om de zaak onder volwassenen te regelen. Het duurt niet lang voordat het bezoek ontaardt in een oorlog van arrogante opmerkingen.

Regisseur en acteurs

 • Roman Polanski portait

  Roman Polanski

  Director

 • Kate Winslet portait

  Kate Winslet

  Nancy

 • Jodie Foster portait

  Jodie Foster

  Penelope

 • Christoph Waltz portait

  Christoph Waltz

  Alan

 • John C. Reilly portait

  John C. Reilly

  Michael

 • Elvis Polanski portrait

  Elvis Polanski

  Zachary Cowan

 • Eliot Berger portrait

  Eliot Berger

  Ethan Longstreet

Trailers

Carnage

Veel gehoord over Carnage en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Carnage heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Carnage streamen

Wil je Carnage, de movie met Kate Winslet, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Carnage zelfs gratis kijken.

Carnage downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Carnage ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Carnage er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Carnage torrent

Op zoek naar een torrent van Carnage? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Carnage te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Carnage trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Carnage. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.