Carnage
%
72

Carnage

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Carnage

Moeite met waar je nou Carnage moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Carnage

Bekijk nog 3 bronnen

Samenvatting

Een gezwollen lip en twee gebroken voortanden. Dat is het resultaat van een ruzie tussen twee elfjarige jongens. Hun ouders Nancy en Alan Cowan en Penelope en Michael Longstreet belsuiten om de zaak onder volwassenen te regelen. Het duurt niet lang voordat het bezoek ontaardt in een oorlog van arrogante opmerkingen.

Regisseur en acteurs

 • Roman Polanski portait

  Roman Polanski

  Director

 • Kate Winslet portait

  Kate Winslet

  Nancy

 • Jodie Foster portait

  Jodie Foster

  Penelope

 • Christoph Waltz portait

  Christoph Waltz

  Alan

 • John C. Reilly portait

  John C. Reilly

  Michael

 • Elvis Polanski portrait

  Elvis Polanski

  Zachary Cowan

 • Eliot Berger portrait

  Eliot Berger

  Ethan Longstreet

Trailers

Carnage

Carnage streamen

Carnage streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Carnage downloaden

Zin om Carnage te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Carnage te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Carnage torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Carnage makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Carnage trailer

Wil je er zeker van zijn dat Carnage jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.