Carnage
%
72

Carnage

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Carnage

Moeite met waar je nou Carnage moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Carnage

Bekijk nog 3 bronnen

Samenvatting

Een gezwollen lip en twee gebroken voortanden. Dat is het resultaat van een ruzie tussen twee elfjarige jongens. Hun ouders Nancy en Alan Cowan en Penelope en Michael Longstreet belsuiten om de zaak onder volwassenen te regelen. Het duurt niet lang voordat het bezoek ontaardt in een oorlog van arrogante opmerkingen.

Regisseur en acteurs

 • Roman Polanski portait

  Roman Polanski

  Director

 • Kate Winslet portait

  Kate Winslet

  Nancy

 • Jodie Foster portait

  Jodie Foster

  Penelope

 • Christoph Waltz portait

  Christoph Waltz

  Alan

 • John C. Reilly portait

  John C. Reilly

  Michael

 • Elvis Polanski portrait

  Elvis Polanski

  Zachary Cowan

 • Eliot Berger portrait

  Eliot Berger

  Ethan Longstreet

Trailers

Carnage

Benieuwd naar Carnage? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Carnage kunt bekijken.

Carnage streamen

Wil je Carnage streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Carnage gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Carnage downloaden

movies als Carnage kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Carnage. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Carnage. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Carnage torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Carnage te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Carnage trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Carnage je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!