Carnage
%
72

Carnage

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Carnage

Moeite met waar je nou Carnage moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Carnage

Bekijk nog 2 bronnen

Samenvatting

Een gezwollen lip en twee gebroken voortanden. Dat is het resultaat van een ruzie tussen twee elfjarige jongens. Hun ouders Nancy en Alan Cowan en Penelope en Michael Longstreet belsuiten om de zaak onder volwassenen te regelen. Het duurt niet lang voordat het bezoek ontaardt in een oorlog van arrogante opmerkingen.

Regisseur en acteurs

 • Roman Polanski portait

  Roman Polanski

  Director

 • Kate Winslet portait

  Kate Winslet

  Nancy

 • Jodie Foster portait

  Jodie Foster

  Penelope

 • Christoph Waltz portait

  Christoph Waltz

  Alan

 • John C. Reilly portait

  John C. Reilly

  Michael

 • Elvis Polanski portrait

  Elvis Polanski

  Zachary Cowan

 • Eliot Berger portrait

  Eliot Berger

  Ethan Longstreet

Trailers

Carnage

Op zoek naar Carnage? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Carnage streamen

Het streamen van movies als Carnage heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Carnage waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Carnage dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Carnage downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Carnage te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Carnage torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Carnage trailer

Weet je nog niet zeker of Carnage jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.