Carnival Story
%
57

Carnival Story

Kijk Carnival Story

Moeite met waar je nou Carnival Story moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Een groot Amerikaans circus opent in München. Spreekstalmeester Joe en trapezeartiest Frank worden allebei verliefd op zakkenrolster Willie. Deze liefdesdriehoek leidt tot een tragedie.

Regisseur en acteurs

 • Kurt Neumann portait

  Kurt Neumann

  Director

 • Anne Baxter portait

  Anne Baxter

  Willie

 • Steve Cochran portait

  Steve Cochran

  Joe Hammond

 • Lyle Bettger portait

  Lyle Bettger

  Frank Colloni

 • George Nader portait

  George Nader

  Bill Vines

 • Jay C. Flippen portait

  Jay C. Flippen

  Charley Grayson

 • Helene Stanley portait

  Helene Stanley

  Peggy

 • Ady Berber portait

  Ady Berber

  Groppo (as Adi Berber)

Carnival Story

Zin om Carnival Story lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Carnival Story te bekijken voor je op een rijtje.

Carnival Story downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Carnival Story downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Carnival Story. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Carnival Story er ook in SD heel goed uit.

Carnival Story streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Carnival Story net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Carnival Story hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Carnival Story helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Carnival Story torrent

Denk je dat je om Carnival Story te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Carnival Story trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Carnival Story de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.