Carnival Story
%
57

Carnival Story

Kijk Carnival Story

Moeite met waar je nou Carnival Story moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Een groot Amerikaans circus opent in München. Spreekstalmeester Joe en trapezeartiest Frank worden allebei verliefd op zakkenrolster Willie. Deze liefdesdriehoek leidt tot een tragedie.

Regisseur en acteurs

 • Kurt Neumann portait

  Kurt Neumann

  Director

 • Anne Baxter portait

  Anne Baxter

  Willie

 • Steve Cochran portait

  Steve Cochran

  Joe Hammond

 • Lyle Bettger portait

  Lyle Bettger

  Frank Colloni

 • George Nader portait

  George Nader

  Bill Vines

 • Jay C. Flippen portait

  Jay C. Flippen

  Charley Grayson

 • Helene Stanley portait

  Helene Stanley

  Peggy

 • Ady Berber portait

  Ady Berber

  Groppo (as Adi Berber)

Carnival Story

Veel gehoord over Carnival Story en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Carnival Story heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Carnival Story streamen

Wil je Carnival Story, de movie met Anne Baxter, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Carnival Story zelfs gratis kijken.

Carnival Story downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Carnival Story ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Carnival Story er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Carnival Story torrent

Op zoek naar een torrent van Carnival Story? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Carnival Story te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Carnival Story trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Carnival Story. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.