Carnotstraat 17
%
73

Carnotstraat 17

Bekijk de trailer

Kijk Carnotstraat 17

Moeite met waar je nou Carnotstraat 17 moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Ooit zat op Carnotstraat 17 in Antwerpen Ciné Rubens, de grootste en modernste bioscoop van België. Internationale filmsterren schreden er over de rode loper. Nu wonen op hetzelfde adres diverse migrantenfamilies onder één dak. Schotelantennes en waslijnen versieren het doorleefde gebouw. De bewoners van het pand vertellen over migratie, identiteit en wortelen in de samenleving. Ondertussen mijmeren aan de overkant van de straat de bezoekers van het Vlaamse volkscafé over het blanke verleden van de buurt, terwijl de klanten van de Afrikaanse kapperszaak het veelkleurige heden bespreken. De jazzy soundtrack brengt het gebouw tot leven en verbindt de bewogen verhalen van de bewoners. Regisseur Klara Van Es (Verdwaald in het Geheugenpaleis) maakt op liefdevolle wijze de beslommeringen van de al jaren gevestigde migranten voelbaar.

Regisseur en acteurs

  • Klara Van Es portrait

    Klara Van Es

    Director

Trailers

Carnotstraat 17

Zin om Carnotstraat 17 lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De documentaire movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Carnotstraat 17 te bekijken voor je op een rijtje.

Carnotstraat 17 downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Carnotstraat 17 downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Carnotstraat 17. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Carnotstraat 17 er ook in SD heel goed uit.

Carnotstraat 17 streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Carnotstraat 17 net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Carnotstraat 17 hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Carnotstraat 17 helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Carnotstraat 17 torrent

Denk je dat je om Carnotstraat 17 te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Carnotstraat 17 trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Carnotstraat 17 de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.