Carnotstraat 17
%
73

Carnotstraat 17

Bekijk de trailer

Kijk Carnotstraat 17

Moeite met waar je nou Carnotstraat 17 moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Ooit zat op Carnotstraat 17 in Antwerpen Ciné Rubens, de grootste en modernste bioscoop van België. Internationale filmsterren schreden er over de rode loper. Nu wonen op hetzelfde adres diverse migrantenfamilies onder één dak. Schotelantennes en waslijnen versieren het doorleefde gebouw. De bewoners van het pand vertellen over migratie, identiteit en wortelen in de samenleving. Ondertussen mijmeren aan de overkant van de straat de bezoekers van het Vlaamse volkscafé over het blanke verleden van de buurt, terwijl de klanten van de Afrikaanse kapperszaak het veelkleurige heden bespreken. De jazzy soundtrack brengt het gebouw tot leven en verbindt de bewogen verhalen van de bewoners. Regisseur Klara Van Es (Verdwaald in het Geheugenpaleis) maakt op liefdevolle wijze de beslommeringen van de al jaren gevestigde migranten voelbaar.

Regisseur en acteurs

  • Klara Van Es portrait

    Klara Van Es

    Director

Trailers

Carnotstraat 17

Veel gehoord over Carnotstraat 17 en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Carnotstraat 17 heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Carnotstraat 17 streamen

Wil je Carnotstraat 17, de movie met , streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Carnotstraat 17 zelfs gratis kijken.

Carnotstraat 17 downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Carnotstraat 17 ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Carnotstraat 17 er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Carnotstraat 17 torrent

Op zoek naar een torrent van Carnotstraat 17? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Carnotstraat 17 te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Carnotstraat 17 trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Carnotstraat 17. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.