Carnotstraat 17
%
73

Carnotstraat 17

Bekijk de trailer

Kijk Carnotstraat 17

Moeite met waar je nou Carnotstraat 17 moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Ooit zat op Carnotstraat 17 in Antwerpen Ciné Rubens, de grootste en modernste bioscoop van België. Internationale filmsterren schreden er over de rode loper. Nu wonen op hetzelfde adres diverse migrantenfamilies onder één dak. Schotelantennes en waslijnen versieren het doorleefde gebouw. De bewoners van het pand vertellen over migratie, identiteit en wortelen in de samenleving. Ondertussen mijmeren aan de overkant van de straat de bezoekers van het Vlaamse volkscafé over het blanke verleden van de buurt, terwijl de klanten van de Afrikaanse kapperszaak het veelkleurige heden bespreken. De jazzy soundtrack brengt het gebouw tot leven en verbindt de bewogen verhalen van de bewoners. Regisseur Klara Van Es (Verdwaald in het Geheugenpaleis) maakt op liefdevolle wijze de beslommeringen van de al jaren gevestigde migranten voelbaar.

Regisseur en acteurs

  • Klara Van Es portrait

    Klara Van Es

    Director

Trailers

Carnotstraat 17

Op zoek naar Carnotstraat 17? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Carnotstraat 17 streamen

Het streamen van movies als Carnotstraat 17 heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Carnotstraat 17 waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Carnotstraat 17 dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Carnotstraat 17 downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Carnotstraat 17 te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Carnotstraat 17 torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Carnotstraat 17 trailer

Weet je nog niet zeker of Carnotstraat 17 jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.