Carny
%
48

Carny

Kijk Carny

Moeite met waar je nou Carny moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Zenuwslopende monsterfilm. De kermis is in de stad met een duivelachtig monster als hoofdattractie. Maar als het slinkse wezen ontsnapt, zijn de rapen gaar.

Regisseur en acteurs

 • Sheldon Wilson portrait

  Sheldon Wilson

  Director

 • Lou Diamond Phillips portait

  Lou Diamond Phillips

  Sheriff Atlas

 • Alan C. Peterson portait

  Alan C. Peterson

  Cap

 • Vlasta Vrána portait

  Vlasta Vrána

  Owen

 • Dominic Cuzzocrea portait

  Dominic Cuzzocrea

  Quinn

 • Simone-Elise Girard portait

  Simone-Elise Girard

  Samara

 • Felicia Shulman portait

  Felicia Shulman

  Estelle

 • Dani Kind portait

  Dani Kind

  Leopard Woman

Populair

Vind alle films en series veilig en snel

Op zoek naar een film of serie? Weten waar je hem kunt vinden? In de bioscoop, on demand, op DVD/BluRay en op TV. Het hele aanbod vind je via Film.nl. Download nu de app!

Download de app:

Carny

Op zoek naar Carny? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Carny streamen

Het streamen van movies als Carny heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Carny waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Carny dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Carny downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Carny te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Carny torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Carny trailer

Weet je nog niet zeker of Carny jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.