Caroline
%
70

Caroline

Nu kijken

Kijk Caroline

Moeite met waar je nou Caroline moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Caroline

Samenvatting

In the middle of a Texas summer, plans for a babysitter fall through and six-year-old Caroline is left in charge of her two younger siblings.

Regisseur en acteurs

 • Logan George portrait

  Logan George

  Director

 • Celine Held portrait

  Celine Held

  Director

 • Caroline Falk portrait

  Caroline Falk

  Caroline

 • Brooks Falk portrait

  Brooks Falk

  Brooks

 • Sally Falk portrait

  Sally Falk

  Sally

 • Celine Held portrait

  Celine Held

  Mother

 • Tam Jackson portrait

  Tam Jackson

  Natalie

 • Harold Presley portrait

  Harold Presley

  Henry

Caroline

Wil je Caroline kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2018 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Caroline streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Caroline niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Caroline zelfs gratis bekijken.

Caroline downloaden

Wil je Caroline ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Caroline overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Caroline torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Caroline is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Caroline trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Caroline de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.