Caroline
%
70

Caroline

Nu kijken

Kijk Caroline

Moeite met waar je nou Caroline moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Caroline

Samenvatting

In the middle of a Texas summer, plans for a babysitter fall through and six-year-old Caroline is left in charge of her two younger siblings.

Regisseur en acteurs

 • Logan George portrait

  Logan George

  Director

 • Celine Held portrait

  Celine Held

  Director

 • Caroline Falk portrait

  Caroline Falk

  Caroline

 • Brooks Falk portrait

  Brooks Falk

  Brooks

 • Sally Falk portrait

  Sally Falk

  Sally

 • Celine Held portrait

  Celine Held

  Mother

 • Tam Jackson portrait

  Tam Jackson

  Natalie

 • Harold Presley portrait

  Harold Presley

  Henry

Caroline

Wil je Caroline kijken? De movie van Logan George uit 2018 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Caroline op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Caroline met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Caroline downloaden

Het downloaden van Caroline is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Caroline ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Caroline streamen

Het streamen van Caroline heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Caroline online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Caroline kijkt. Ideaal!

Caroline torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Caroline. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Caroline trailer

Bekijk eerst even de trailer van Caroline voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.