Carrie
%
55

Carrie

Nu kijken

Kijk Carrie

Moeite met waar je nou Carrie moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Carrie

Samenvatting

Everyone has a breaking point. Pray that Carrie White doesn't reach hers. Angela Bettis (Girl, Interrupted) stars in this bone-chilling update of Stephen King's legendary tale of horror and retribution, featuring eye-popping special effects and a shocking, all-new twist ending! Carrie White (Bettis) is a lonely, awkward teenage girl who just doesn't fit in. At school, she endures her classmates' constant ridicule, and at home she suffers endless psychological torture at the hands of her fanatically religious mother (Patricia Clarkson, "Six Feet Under"). But Carrie has a secret. She's been cursed with the terrifying power of telekinesis. And when her tormentors commit an act of unforgivably cruel humiliation at the prom, they'll soon learn a deadly lesson: If you mess with fire, you will get burned!

Carrie

Wil je Carrie kijken? De movie vanuit 2002 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Carrie op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Carrie met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Carrie downloaden

Het downloaden van Carrie is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Carrie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Carrie streamen

Het streamen van Carrie heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Carrie online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Carrie kijkt. Ideaal!

Carrie torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Carrie. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Carrie trailer

Bekijk eerst even de trailer van Carrie voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.