Carrie
%
55

Carrie

Nu kijken

Kijk Carrie

Moeite met waar je nou Carrie moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Carrie

Samenvatting

Everyone has a breaking point. Pray that Carrie White doesn't reach hers. Angela Bettis (Girl, Interrupted) stars in this bone-chilling update of Stephen King's legendary tale of horror and retribution, featuring eye-popping special effects and a shocking, all-new twist ending! Carrie White (Bettis) is a lonely, awkward teenage girl who just doesn't fit in. At school, she endures her classmates' constant ridicule, and at home she suffers endless psychological torture at the hands of her fanatically religious mother (Patricia Clarkson, "Six Feet Under"). But Carrie has a secret. She's been cursed with the terrifying power of telekinesis. And when her tormentors commit an act of unforgivably cruel humiliation at the prom, they'll soon learn a deadly lesson: If you mess with fire, you will get burned!

Carrie

Zin om Carrie lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Carrie te bekijken voor je op een rijtje.

Carrie downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Carrie downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Carrie. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Carrie er ook in SD heel goed uit.

Carrie streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Carrie net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Carrie hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Carrie helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Carrie torrent

Denk je dat je om Carrie te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Carrie trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Carrie de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.