Carriers
%
60

Carriers

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Carriers

Moeite met waar je nou Carriers moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Carriers

Samenvatting

Niemand is veilig voor de pandemie, die de gehele mensheid dreigt uit te roeien. Vastbesloten om dit dodelijke virus te overleven, besluiten vier jonge vrienden, Danny (Loo Taylot Pucci), zijn broer Brian (Chris Pine), zijn vriendin Bobby (Piper Perabo) en Danny’s goede vriendin Kate (Emily Vancamp) naar een verlaten surfstrand in de Golf van Mexico te rijden. Deze plek brengt bij Danny veel goede herinneringen naar boven en hij is ervan overtuigd dat ze op die plek de beste kans hebben te ontkomen aan het virus. Om de bestemming te bereiken zonder besmet te raken, gelden er een paar duidelijke regels: neem afgelegen wegen en wat er ook gebeurt, vermijd elk contact met andere mensen. Naarmate de reis vordert wordt hun zorgeloze houding op de proef gesteld. Tijdens de vier dagen van hun reis, moeten zij beslissingen nemen, die geen enkel mens ooit zou hoeven nemen. Ze ontdekken dat hun grootste vijand niet het virus is, maar de donkere kant, die ze in zichzelf ontdekken.

Regisseur en acteurs

 • Àlex Pastor portrait

  Àlex Pastor

  Director

 • David Pastor portrait

  David Pastor

  Director

 • Lou Taylor Pucci portait

  Lou Taylor Pucci

  Danny Green

 • Chris Pine portait

  Chris Pine

  Brian Green

 • Piper Perabo portait

  Piper Perabo

  Bobby

 • Emily VanCamp portait

  Emily VanCamp

  Kate

 • Christopher Meloni portait

  Christopher Meloni

  Frank Holloway

 • Kiernan Shipka portait

  Kiernan Shipka

  Jodie Holloway

 • Ron McClary portait

  Ron McClary

  Preacher

 • Mark Moses portait

  Mark Moses

  Doctor

 • Josh Berry portait

  Josh Berry

  Survivalist

 • Tim Janis portrait

  Tim Janis

  Survivalist

 • Dale Malley portrait

  Dale Malley

  Survivalist

 • Dylan Kenin portait

  Dylan Kenin

  Tom

 • LeAnne Lynch portrait

  LeAnne Lynch

  Rose

Trailers

Carriers

Wil je Carriers kijken? De movie van Àlex Pastor uit 2009 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Carriers op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Carriers met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Carriers downloaden

Het downloaden van Carriers is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Carriers ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Carriers streamen

Het streamen van Carriers heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Carriers online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Carriers kijkt. Ideaal!

Carriers torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Carriers. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Carriers trailer

Bekijk eerst even de trailer van Carriers voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.