Carriers
%
60

Carriers

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Carriers

Moeite met waar je nou Carriers moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Carriers

Samenvatting

Niemand is veilig voor de pandemie, die de gehele mensheid dreigt uit te roeien. Vastbesloten om dit dodelijke virus te overleven, besluiten vier jonge vrienden, Danny (Loo Taylot Pucci), zijn broer Brian (Chris Pine), zijn vriendin Bobby (Piper Perabo) en Danny’s goede vriendin Kate (Emily Vancamp) naar een verlaten surfstrand in de Golf van Mexico te rijden. Deze plek brengt bij Danny veel goede herinneringen naar boven en hij is ervan overtuigd dat ze op die plek de beste kans hebben te ontkomen aan het virus. Om de bestemming te bereiken zonder besmet te raken, gelden er een paar duidelijke regels: neem afgelegen wegen en wat er ook gebeurt, vermijd elk contact met andere mensen. Naarmate de reis vordert wordt hun zorgeloze houding op de proef gesteld. Tijdens de vier dagen van hun reis, moeten zij beslissingen nemen, die geen enkel mens ooit zou hoeven nemen. Ze ontdekken dat hun grootste vijand niet het virus is, maar de donkere kant, die ze in zichzelf ontdekken.

Regisseur en acteurs

 • Àlex Pastor portrait

  Àlex Pastor

  Director

 • David Pastor portrait

  David Pastor

  Director

 • Lou Taylor Pucci portait

  Lou Taylor Pucci

  Danny Green

 • Chris Pine portait

  Chris Pine

  Brian Green

 • Piper Perabo portait

  Piper Perabo

  Bobby

 • Emily VanCamp portait

  Emily VanCamp

  Kate

 • Christopher Meloni portait

  Christopher Meloni

  Frank Holloway

 • Kiernan Shipka portait

  Kiernan Shipka

  Jodie Holloway

 • Ron McClary portait

  Ron McClary

  Preacher

 • Mark Moses portait

  Mark Moses

  Doctor

 • Josh Berry portait

  Josh Berry

  Survivalist

 • Tim Janis portrait

  Tim Janis

  Survivalist

 • Dale Malley portrait

  Dale Malley

  Survivalist

 • Dylan Kenin portait

  Dylan Kenin

  Tom

 • LeAnne Lynch portrait

  LeAnne Lynch

  Rose

Trailers

Carriers

Op zoek naar Carriers? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Carriers streamen

Het streamen van movies als Carriers heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Carriers waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Carriers dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Carriers downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Carriers te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Carriers torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Carriers trailer

Weet je nog niet zeker of Carriers jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.