Carrington
%
69

Carrington

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Carrington

Moeite met waar je nou Carrington moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Carrington

Samenvatting

Waargebeurd verhaal over de relatie tussen de Engelse schilderes Dora Carrington en schrijver Lytton Strachey. Tussen WO I en de vroege jaren '30 experimenteerden ze met een levensstijl die de toenmalige fatsoensnorm danig overschreed.

Regisseur en acteurs

 • Christopher Hampton portait

  Christopher Hampton

  Director

 • Emma Thompson portait

  Emma Thompson

  Dora Carrington

 • Jonathan Pryce portait

  Jonathan Pryce

  Lytton Strachey

 • Steven Waddington portait

  Steven Waddington

  Ralph Partridge

 • Samuel West portait

  Samuel West

  Gerald Brenan

 • Rufus Sewell portait

  Rufus Sewell

  Mark Gertler

 • Penelope Wilton portait

  Penelope Wilton

  Lady Ottoline Morrell

 • Janet McTeer portait

  Janet McTeer

  Vanessa Bell

 • Jeremy Northam portait

  Jeremy Northam

  Beacus Penrose

 • Alex Kingston portait

  Alex Kingston

  Frances Partridge

 • Richard Clifford portrait

  Richard Clifford

  Clive Bell

 • David Ryall portait

  David Ryall

  Mayor

 • Stephen Boxer portait

  Stephen Boxer

  Military Rep

Trailers

Carrington

Benieuwd naar Carrington? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Carrington draait.

Carrington in de bioscoop

Carrington draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Carrington.

Carrington streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Carrington te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Carrington een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Carrington zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Carrington torrent

Op zoek naar een torrent van Carrington? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Carrington zonder zorgen.

Carrington downloaden

Als Carrington binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Carrington trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Carrington de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.