Cars 3
%
100

Cars 3

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Cars 3

Moeite met waar je nou Cars 3 moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Cars 3

Bekijk nog 3 bronnen

Samenvatting

Als hij verrast wordt door een nieuwe generatie bloedsnelle racers, dreigt de legendarische Bliksem McQueen zijn plaats te verliezen in de sport waar hij van houdt. Om terug te komen, heeft hij de hulp nodig van Cruz Ramirez, een jonge racetechnicus met haar eigen ambities, en inspiratie van wijlen Fabulous Hudson Hornet, met wat onverwachte wendingen. Bewijzen dat no. 95 nog niet afgeschreven is, zal alle moed van onze kampioen vergen, zeker op het belangrijkste podium in de Piston Cup.

Regisseur en acteurs

 • Brian Fee portrait

  Brian Fee

  Director

 • Owen Wilson portait

  Owen Wilson

  Lightning McQueen (Voice)

 • Larry the Cable Guy portait

  Larry the Cable Guy

  Mater (Voice)

 • Bonnie Hunt portait

  Bonnie Hunt

  Sally Careera (Voice)

 • Cheech Marin portait

  Cheech Marin

  Ramone (Voice)

 • Brett Dalton portait

  Brett Dalton

  Jackson Storm (Voice)

 • Jason Pace portait

  Jason Pace

  Radio Sports Talk DJ (Voice)

 • Armie Hammer portait

  Armie Hammer

  Jackson Storm (voice)

Trailers

Cars 3

Veel gehoord over Cars 3 en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Cars 3 heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Cars 3 streamen

Wil je Cars 3, de movie met Owen Wilson, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Cars 3 zelfs gratis kijken.

Cars 3 downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Cars 3 ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Cars 3 er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Cars 3 torrent

Op zoek naar een torrent van Cars 3? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Cars 3 te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Cars 3 trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Cars 3. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.