Cars 3
%
100

Cars 3

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Cars 3

Moeite met waar je nou Cars 3 moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Cars 3

Bekijk nog 3 bronnen

Samenvatting

Door een nieuwe generatie razendsnelle racers komt de legendarische carrière van Bliksem McQueen onverwachts tot een einde. Verslagen, maar vastberaden om terug te keren naar zijn geliefde sport, heeft hij de hulp nodig van de enthousiaste, jonge race technicus Cruz Ramirez. Samen met haar - en de hulp uit andere, onverwachte hoeken - wil Bliksem laten zien dat #95 nog lang niet klaar is met racen. En dit wil hij bewijzen in de allergrootste arena van de Piston Cup tot nu toe!

Regisseur en acteurs

 • Brian Fee portrait

  Brian Fee

  Director

 • Owen Wilson portait

  Owen Wilson

  Lightning McQueen (Voice)

 • Larry the Cable Guy portait

  Larry the Cable Guy

  Mater (Voice)

 • Bonnie Hunt portait

  Bonnie Hunt

  Sally Careera (Voice)

 • Cheech Marin portait

  Cheech Marin

  Ramone (Voice)

 • Brett Dalton portait

  Brett Dalton

  Jackson Storm (Voice)

 • Jason Pace portait

  Jason Pace

  Radio Sports Talk DJ (Voice)

 • Armie Hammer portait

  Armie Hammer

  Jackson Storm (voice)

Trailers

Cars 3

Zin om Cars 3 lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De animatie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Cars 3 te bekijken voor je op een rijtje.

Cars 3 downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Cars 3 downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Cars 3. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Cars 3 er ook in SD heel goed uit.

Cars 3 streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Cars 3 net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Cars 3 hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Cars 3 helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Cars 3 torrent

Denk je dat je om Cars 3 te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Cars 3 trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Cars 3 de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.