Cartas da Guerra
%
68

Cartas da Guerra

Bekijk de trailer

Kijk Cartas da Guerra

Moeite met waar je nou Cartas da Guerra moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

António Lobo Antunes wordt in 1971 als arts uitgezonden naar Angola, waar het Portugese leger een verwoestende koloniale oorlog voert. Ver weg van alles wat hem dierbaar is en in een steeds dreigender omgeving schrijft hij dagelijks liefdesbrieven naar zijn zwangere vrouw. Terwijl hij van post naar post verhuist, wordt António geconfronteerd met de waanzin van de oorlog. Net als zijn lotgenoten verlangt hij naar thuis en houden alleen de brieven hem op de been.

Regisseur en acteurs

 • Ivo Ferreira portait

  Ivo Ferreira

  Director

 • Miguel Nunes portait

  Miguel Nunes

  António

 • Margarida Vila-Nova portait

  Margarida Vila-Nova

  Maria José

 • Ricardo Pereira portait

  Ricardo Pereira

  Major

 • João Pedro Vaz portait

  João Pedro Vaz

  Capitão

 • Simão Cayatte portrait

  Simão Cayatte

  Alferes Eleutério

 • Isac Graça portrait

  Isac Graça

  Cabo Graça

 • Francisco Hestnes Ferreira portrait

  Francisco Hestnes Ferreira

  Cabo Carica

 • João Pedro Mamede portrait

  João Pedro Mamede

  Alferes Professor

Trailers

Cartas da Guerra

Wil je Cartas da Guerra kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2017 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Cartas da Guerra streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Cartas da Guerra niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Cartas da Guerra zelfs gratis bekijken.

Cartas da Guerra downloaden

Wil je Cartas da Guerra ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Cartas da Guerra overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Cartas da Guerra torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Cartas da Guerra is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Cartas da Guerra trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Cartas da Guerra de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.