Cartas da Guerra
%
68

Cartas da Guerra

Bekijk de trailer

Kijk Cartas da Guerra

Moeite met waar je nou Cartas da Guerra moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

António Lobo Antunes wordt in 1971 als arts uitgezonden naar Angola, waar het Portugese leger een verwoestende koloniale oorlog voert. Ver weg van alles wat hem dierbaar is en in een steeds dreigender omgeving schrijft hij dagelijks liefdesbrieven naar zijn zwangere vrouw. Terwijl hij van post naar post verhuist, wordt António geconfronteerd met de waanzin van de oorlog. Net als zijn lotgenoten verlangt hij naar thuis en houden alleen de brieven hem op de been.

Regisseur en acteurs

 • Ivo Ferreira portait

  Ivo Ferreira

  Director

 • Miguel Nunes portait

  Miguel Nunes

  António

 • Margarida Vila-Nova portait

  Margarida Vila-Nova

  Maria José

 • Ricardo Pereira portait

  Ricardo Pereira

  Major

 • João Pedro Vaz portait

  João Pedro Vaz

  Capitão

 • Simão Cayatte portrait

  Simão Cayatte

  Alferes Eleutério

 • Isac Graça portrait

  Isac Graça

  Cabo Graça

 • Francisco Hestnes Ferreira portrait

  Francisco Hestnes Ferreira

  Cabo Carica

 • João Pedro Mamede portrait

  João Pedro Mamede

  Alferes Professor

Trailers

Cartas da Guerra

Zin om Cartas da Guerra lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Cartas da Guerra te bekijken voor je op een rijtje.

Cartas da Guerra downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Cartas da Guerra downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Cartas da Guerra. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Cartas da Guerra er ook in SD heel goed uit.

Cartas da Guerra streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Cartas da Guerra net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Cartas da Guerra hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Cartas da Guerra helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Cartas da Guerra torrent

Denk je dat je om Cartas da Guerra te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Cartas da Guerra trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Cartas da Guerra de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.