Cartel War
%
39

Cartel War

Nu kijken

Kijk Cartel War

Moeite met waar je nou Cartel War moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Cartel War

Samenvatting

Led by a detective hell-bent on revenge, a team of undercover cops in Los Angeles attempt to bring down a powerful drug mob from the inside. Operating outside the law, they put everything on the line to clean up the streets and exact payback on the king pin who devastated their families. Based on the true story of Mexico's most powerful drug lord, Cartel War is an action-packed journey into an all-too-real violent underworld.

Regisseur en acteurs

 • Troy Price portrait

  Troy Price

  Director

 • Jack Lucarelli portait

  Jack Lucarelli

  Director

 • Jack Lucarelli portait

  Jack Lucarelli

  Mike Marino

 • Mercedes Brito portrait

  Mercedes Brito

  Catalina Vega

 • Roberto 'Sanz' Sanchez portait

  Roberto 'Sanz' Sanchez

  Antonio Vega

 • Sandra Carolina portrait

  Sandra Carolina

  Gina Cassidy

 • Dwight Hicks portrait

  Dwight Hicks

  Logan Coffey

 • Brian Smolensky portrait

  Brian Smolensky

  Jack Brokowski

 • Aaron D. Spears portait

  Aaron D. Spears

  Andre Rhodes

 • Christopher Lamark portrait

  Christopher Lamark

  Dj

 • Carlos Pratts portait

  Carlos Pratts

  De La Pena

 • Steve Whelan portrait

  Steve Whelan

  Steve Yaconelli

 • Gene Lythgow portrait

  Gene Lythgow

  Gene Wilson

Populair

Vind alle films en series veilig en snel

Op zoek naar een film of serie? Weten waar je hem kunt vinden? In de bioscoop, on demand, op DVD/BluRay en op TV. Het hele aanbod vind je via Film.nl. Download nu de app!

Download de app:

Cartel War

Wil je Cartel War kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2012 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Cartel War streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Cartel War niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Cartel War zelfs gratis bekijken.

Cartel War downloaden

Wil je Cartel War ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Cartel War overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Cartel War torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Cartel War is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Cartel War trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Cartel War de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.