Cartel War
%
39

Cartel War

Nu kijken

Kijk Cartel War

Moeite met waar je nou Cartel War moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Cartel War

Samenvatting

Led by a detective hell-bent on revenge, a team of undercover cops in Los Angeles attempt to bring down a powerful drug mob from the inside. Operating outside the law, they put everything on the line to clean up the streets and exact payback on the king pin who devastated their families. Based on the true story of Mexico's most powerful drug lord, Cartel War is an action-packed journey into an all-too-real violent underworld.

Regisseur en acteurs

 • Troy Price portrait

  Troy Price

  Director

 • Jack Lucarelli portait

  Jack Lucarelli

  Director

 • Jack Lucarelli portait

  Jack Lucarelli

  Mike Marino

 • Mercedes Brito portrait

  Mercedes Brito

  Catalina Vega

 • Roberto 'Sanz' Sanchez portait

  Roberto 'Sanz' Sanchez

  Antonio Vega

 • Sandra Carolina portrait

  Sandra Carolina

  Gina Cassidy

 • Dwight Hicks portrait

  Dwight Hicks

  Logan Coffey

 • Brian Smolensky portrait

  Brian Smolensky

  Jack Brokowski

 • Aaron D. Spears portait

  Aaron D. Spears

  Andre Rhodes

 • Christopher Lamark portrait

  Christopher Lamark

  Dj

 • Carlos Pratts portait

  Carlos Pratts

  De La Pena

 • Steve Whelan portrait

  Steve Whelan

  Steve Yaconelli

 • Gene Lythgow portrait

  Gene Lythgow

  Gene Wilson

Cartel War

Wil je Cartel War kijken? De movie van Troy Price uit 2012 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Cartel War op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Cartel War met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Cartel War downloaden

Het downloaden van Cartel War is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Cartel War ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Cartel War streamen

Het streamen van Cartel War heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Cartel War online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Cartel War kijkt. Ideaal!

Cartel War torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Cartel War. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Cartel War trailer

Bekijk eerst even de trailer van Cartel War voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.