Cas & Dylan
%
66

Cas & Dylan

Nu kijken

Kijk Cas & Dylan

Moeite met waar je nou Cas & Dylan moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Cas & Dylan

Samenvatting

Dr. Cas Pepper, 61 jaar oud, is een soort kluizenaar. Hij is ziek en heeft niet lang meer te leven. Op een dag geeft hij met tegenzin de 22-jarige Dylan Morgan een lift naar huis, misschien wel omdat zij ook een buitenbeentje is. En dan gebeurt er op dat korte ritje iets totaal onverwachts: Cas rijdt Dylans woedende vriendje aan. Hij slaat met zijn jonge passagier op de vlucht en voordat hij het weet, rijden ze samen het hele land door. Dylan blijkt schrijfster te willen worden en is vastbesloten Cas te helpen een bizarre kwaal te overwinnen: writer's block bij het schrijven van een zelfmoordbriefje. En zo is Cas' geplande solotrip ineens geen solotrip meer. Samen met Dylan beleeft hij een machtig avontuur vol kleine én grote levenslessen.

Cas & Dylan

Cas & Dylan streamen

Cas & Dylan streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Cas & Dylan downloaden

Zin om Cas & Dylan te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Cas & Dylan te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Cas & Dylan torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Cas & Dylan makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Cas & Dylan trailer

Wil je er zeker van zijn dat Cas & Dylan jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.