Casa de los Babys
%
65

Casa de los Babys

Kijk Casa de los Babys

Moeite met waar je nou Casa de los Babys moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

A group of women, including Skipper, the wealthy young Jennifer and the domineering Nan, journey from the United States to South America in hopes of easily adopting children. Unfortunately, their plans are complicated by local laws that require the women to live in the foreign nation for an extended period before they can take in orphaned kids. While stuck in another country, the women bond as they share their aspirations and anxieties.

Regisseur en acteurs

 • John Sayles portait

  John Sayles

  Director

 • Daryl Hannah portait

  Daryl Hannah

  Skipper

 • Lili Taylor portait

  Lili Taylor

  Leslie

 • Mary Steenburgen portait

  Mary Steenburgen

  Gayle

 • Marcia Gay Harden portait

  Marcia Gay Harden

  Nan

 • Susan Lynch portait

  Susan Lynch

  Eileen

 • Maggie Gyllenhaal portait

  Maggie Gyllenhaal

  Jennifer

 • Vanessa Martinez portait

  Vanessa Martinez

  Asunción

 • Lizzie Curry Martinez portrait

  Lizzie Curry Martinez

  Sor Juana

 • Angelina Peláez portrait

  Angelina Peláez

  Doña Mercedes

Casa de los Babys

Wil je Casa de los Babys kijken? De movie van John Sayles uit 2003 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Casa de los Babys op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Casa de los Babys met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Casa de los Babys downloaden

Het downloaden van Casa de los Babys is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Casa de los Babys ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Casa de los Babys streamen

Het streamen van Casa de los Babys heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Casa de los Babys online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Casa de los Babys kijkt. Ideaal!

Casa de los Babys torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Casa de los Babys. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Casa de los Babys trailer

Bekijk eerst even de trailer van Casa de los Babys voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.