Casa de los Babys
%
65

Casa de los Babys

Kijk Casa de los Babys

Moeite met waar je nou Casa de los Babys moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

A group of women, including Skipper, the wealthy young Jennifer and the domineering Nan, journey from the United States to South America in hopes of easily adopting children. Unfortunately, their plans are complicated by local laws that require the women to live in the foreign nation for an extended period before they can take in orphaned kids. While stuck in another country, the women bond as they share their aspirations and anxieties.

Regisseur en acteurs

 • John Sayles portait

  John Sayles

  Director

 • Daryl Hannah portait

  Daryl Hannah

  Skipper

 • Lili Taylor portait

  Lili Taylor

  Leslie

 • Mary Steenburgen portait

  Mary Steenburgen

  Gayle

 • Marcia Gay Harden portait

  Marcia Gay Harden

  Nan

 • Susan Lynch portait

  Susan Lynch

  Eileen

 • Maggie Gyllenhaal portait

  Maggie Gyllenhaal

  Jennifer

 • Vanessa Martinez portait

  Vanessa Martinez

  Asunción

 • Lizzie Curry Martinez portait

  Lizzie Curry Martinez

  Sor Juana

 • Angelina Peláez portait

  Angelina Peláez

  Doña Mercedes

Casa de los Babys

Op zoek naar Casa de los Babys? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Casa de los Babys streamen

Het streamen van movies als Casa de los Babys heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Casa de los Babys waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Casa de los Babys dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Casa de los Babys downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Casa de los Babys te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Casa de los Babys torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Casa de los Babys trailer

Weet je nog niet zeker of Casa de los Babys jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.