Casanegra
%
69

Casanegra

Kijk Casanegra

Moeite met waar je nou Casanegra moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

In het mooie maar toch ook chaotische Casablanca proberen twee 20-jarige jongens, Adil en Karim, iets van hun leven te maken. Ze houden zich overeind met kleine misdaden, zoals het laten verkopen van sigaretten door kinderen. Ze besluiten hun leven te beteren door werk te zoeken om hun dromen uit te laten komen en zodoende respect en succes af te dwingen. Een andere uitweg is een visum te kopen om naar West-Europa te emigreren maar dat kost natuurlijk weer veel geld.. Het verhaal van Casanegra leidt Adil en Karim naar het moment van de waarheid als ze door een lokale gangster ingehuurd worden om een “klus” te klaren om zodoende het benodigde geld bij elkaar te krijgen.

Regisseur en acteurs

 • Nour Eddine Lakhmari portrait

  Nour Eddine Lakhmari

  Director

 • Anas el Baz portrait

  Anas el Baz

  Actor

 • Omar Lotfi portrait

  Omar Lotfi

  Actor

 • Ghita Tazi portrait

  Ghita Tazi

  Actor

 • Mohamed Benbrahim portrait

  Mohamed Benbrahim

  Actor

Casanegra

Op zoek naar Casanegra? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Casanegra streamen

Het streamen van movies als Casanegra heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Casanegra waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Casanegra dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Casanegra downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Casanegra te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Casanegra torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Casanegra trailer

Weet je nog niet zeker of Casanegra jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.