Casanegra
%
69

Casanegra

Kijk Casanegra

Moeite met waar je nou Casanegra moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

In het mooie maar toch ook chaotische Casablanca proberen twee 20-jarige jongens, Adil en Karim, iets van hun leven te maken. Ze houden zich overeind met kleine misdaden, zoals het laten verkopen van sigaretten door kinderen. Ze besluiten hun leven te beteren door werk te zoeken om hun dromen uit te laten komen en zodoende respect en succes af te dwingen. Een andere uitweg is een visum te kopen om naar West-Europa te emigreren maar dat kost natuurlijk weer veel geld.. Het verhaal van Casanegra leidt Adil en Karim naar het moment van de waarheid als ze door een lokale gangster ingehuurd worden om een “klus” te klaren om zodoende het benodigde geld bij elkaar te krijgen.

Regisseur en acteurs

 • Nour Eddine Lakhmari portrait

  Nour Eddine Lakhmari

  Director

 • Anas el Baz portrait

  Anas el Baz

  Actor

 • Omar Lotfi portrait

  Omar Lotfi

  Actor

 • Ghita Tazi portrait

  Ghita Tazi

  Actor

 • Mohamed Benbrahim portrait

  Mohamed Benbrahim

  Actor

Casanegra

Wil je Casanegra kijken? De movie van Nour Eddine Lakhmari uit 2009 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Casanegra op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Casanegra met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Casanegra downloaden

Het downloaden van Casanegra is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Casanegra ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Casanegra streamen

Het streamen van Casanegra heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Casanegra online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Casanegra kijkt. Ideaal!

Casanegra torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Casanegra. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Casanegra trailer

Bekijk eerst even de trailer van Casanegra voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.