Casanegra
%
69

Casanegra

Kijk Casanegra

Moeite met waar je nou Casanegra moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

In het mooie maar toch ook chaotische Casablanca proberen twee 20-jarige jongens, Adil en Karim, iets van hun leven te maken. Ze houden zich overeind met kleine misdaden, zoals het laten verkopen van sigaretten door kinderen. Ze besluiten hun leven te beteren door werk te zoeken om hun dromen uit te laten komen en zodoende respect en succes af te dwingen. Een andere uitweg is een visum te kopen om naar West-Europa te emigreren maar dat kost natuurlijk weer veel geld.. Het verhaal van Casanegra leidt Adil en Karim naar het moment van de waarheid als ze door een lokale gangster ingehuurd worden om een “klus” te klaren om zodoende het benodigde geld bij elkaar te krijgen.

Regisseur en acteurs

 • Nour Eddine Lakhmari portrait

  Nour Eddine Lakhmari

  Director

 • Anas el Baz portrait

  Anas el Baz

  Actor

 • Omar Lotfi portrait

  Omar Lotfi

  Actor

 • Ghita Tazi portrait

  Ghita Tazi

  Actor

 • Mohamed Benbrahim portrait

  Mohamed Benbrahim

  Actor

Casanegra

Zin om Casanegra lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Casanegra te bekijken voor je op een rijtje.

Casanegra downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Casanegra downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Casanegra. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Casanegra er ook in SD heel goed uit.

Casanegra streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Casanegra net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Casanegra hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Casanegra helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Casanegra torrent

Denk je dat je om Casanegra te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Casanegra trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Casanegra de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.