Case Unknown
%
63

Case Unknown

Kijk Case Unknown

Moeite met waar je nou Case Unknown moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

An arrogant medical man discovers there's more to his new patient than he imagined in this drama from Polish filmmaker Feliks Falk. Dr. Konstanty Grot (Borys Szyc) is an ambitious young doctor who is determined to make a name for himself, to the point that his wife often accuses him of being more interested in his career than in her. Grot believes that he can earn the respect of his peers by successfully treating a supposedly incurable patient, and he believes he may have found a likely candidate in Pawel Plocki (Grzegorz Wolf), a mental patient who can barely function. Grot signs Plocki out of the mental hospital where he's been treated for years and moves him into his own home; in time, Plocki shows genuine improvement, and Grot thinks he?s beaten the state medical establishment at their own game. But that?s before Grot learns some secrets about his patient that cast his condition in a new and disturbing light.

Regisseur en acteurs

 • Feliks Falk portrait

  Feliks Falk

  Director

 • Borys Szyc portait

  Borys Szyc

  Dr. Konstanty Grot

 • Grzegorz Wolf portait

  Grzegorz Wolf

  Pawel Plocki

 • Magdalena Walach portait

  Magdalena Walach

  Renata

 • Grzegorz Kwiecień portait

  Grzegorz Kwiecień

  Robert

 • Krzysztof Stroiński portait

  Krzysztof Stroiński

  Ambroziak

 • Marian Opania portait

  Marian Opania

  Debski

 • Ewa Ziętek portait

  Ewa Ziętek

  Renata's mother

Case Unknown

Wil je Case Unknown kijken? De movie van Feliks Falk uit 2009 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Case Unknown op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Case Unknown met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Case Unknown downloaden

Het downloaden van Case Unknown is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Case Unknown ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Case Unknown streamen

Het streamen van Case Unknown heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Case Unknown online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Case Unknown kijkt. Ideaal!

Case Unknown torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Case Unknown. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Case Unknown trailer

Bekijk eerst even de trailer van Case Unknown voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.