Case Unknown
%
63

Case Unknown

Kijk Case Unknown

Moeite met waar je nou Case Unknown moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

An arrogant medical man discovers there's more to his new patient than he imagined in this drama from Polish filmmaker Feliks Falk. Dr. Konstanty Grot (Borys Szyc) is an ambitious young doctor who is determined to make a name for himself, to the point that his wife often accuses him of being more interested in his career than in her. Grot believes that he can earn the respect of his peers by successfully treating a supposedly incurable patient, and he believes he may have found a likely candidate in Pawel Plocki (Grzegorz Wolf), a mental patient who can barely function. Grot signs Plocki out of the mental hospital where he's been treated for years and moves him into his own home; in time, Plocki shows genuine improvement, and Grot thinks he?s beaten the state medical establishment at their own game. But that?s before Grot learns some secrets about his patient that cast his condition in a new and disturbing light.

Regisseur en acteurs

 • Feliks Falk portait

  Feliks Falk

  Director

 • Borys Szyc portait

  Borys Szyc

  Dr. Konstanty Grot

 • Grzegorz Wolf portait

  Grzegorz Wolf

  Pawel Plocki

 • Magdalena Walach portait

  Magdalena Walach

  Renata

 • Grzegorz Kwiecień portait

  Grzegorz Kwiecień

  Robert

 • Krzysztof Stroiński portait

  Krzysztof Stroiński

  Ambroziak

 • Marian Opania portait

  Marian Opania

  Debski

 • Ewa Ziętek portait

  Ewa Ziętek

  Renata's mother

Case Unknown

Zin om Case Unknown lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. Demovie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Case Unknown te bekijken voor je op een rijtje.

Case Unknown downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Case Unknown downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Case Unknown. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Case Unknown er ook in SD heel goed uit.

Case Unknown streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Case Unknown net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Case Unknown hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Case Unknown helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Case Unknown torrent

Denk je dat je om Case Unknown te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Case Unknown trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Case Unknown de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.