Case

Kijk Case

Moeite met waar je nou Case moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Case

Samenvatting

A smart lawyer whose drinking and recklessness send him on a path of self-destruction finds new purpose investigating a teenager's apparent suicide.

Regisseur en acteurs

 • Baldvin Zophoníasson portrait

  Baldvin Zophoníasson

  Director

 • Steinunn Ólína Þorsteinsdóttir portait

  Steinunn Ólína Þorsteinsdóttir

  Gabríela

 • Magnús Jónsson portrait

  Magnús Jónsson

  Logi

Populair

Vind alle films en series veilig en snel

Op zoek naar een film of serie? Weten waar je hem kunt vinden? In de bioscoop, on demand, op DVD/BluRay en op TV. Het hele aanbod vind je via Film.nl. Download nu de app!

Download de app:

Case

Veel gehoord over Case en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Case heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Case streamen

Wil je Case, de movie met Steinunn Ólína Þorsteinsdóttir, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Case zelfs gratis kijken.

Case downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Case ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Case er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Case torrent

Op zoek naar een torrent van Case? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Case te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Case trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Case. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.