Case

Kijk Case

Moeite met waar je nou Case moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Case

Samenvatting

A smart lawyer whose drinking and recklessness send him on a path of self-destruction finds new purpose investigating a teenager's apparent suicide.

Regisseur en acteurs

 • Baldvin Zophoníasson portrait

  Baldvin Zophoníasson

  Director

 • Steinunn Ólína Þorsteinsdóttir portait

  Steinunn Ólína Þorsteinsdóttir

  Gabríela

 • Magnús Jónsson portrait

  Magnús Jónsson

  Logi

Case

Op zoek naar Case? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Case streamen

Het streamen van movies als Case heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Case waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Case dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Case downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Case te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Case torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Case trailer

Weet je nog niet zeker of Case jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.