Casper & Emma maken theater

Casper & Emma maken theater

Nu kijken

Kijk Casper & Emma maken theater

Moeite met waar je nou Casper & Emma maken theater moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Casper & Emma maken theater

Bekijk nog 8 bronnen

Samenvatting

Elk jaar zamelt de kleuterschool van Casper en Emma op een leuke manier geld in voor het goede doel. De tijd voor het inzamelen van geld is aangebroken! De klas van Casper en Emma doet haar uiterste best om een idee te verzinnen waarmee zij een weeshuis in India zonder elektriciteit kunnen helpen. Nadat Casper en Emma een theater hebben bezocht, komen ze samen met de klas op een geweldig idee. Ze gaan een toneelstuk maken over kaarsen die licht geven in het donker. Natuurlijk krijgen Mevrouw Konijn, Welpje en de andere knuffels een bijzondere rol in het stuk. Lukt het om genoeg geld in te zamelen voor het weeshuis? Een heel vrolijk en spannend avontuur voor de beste vriendjes!

Regisseur en acteurs

 • Arne Lindtner Næss portait

  Arne Lindtner Næss

  Director

 • Aurora Langaas Gossé portrait

  Aurora Langaas Gossé

  Director

 • Oliver Dahl portait

  Oliver Dahl

  Karsten

 • Alba Ørbech-Nilssen portait

  Alba Ørbech-Nilssen

  Petra

 • Thorbjørn Harr portait

  Thorbjørn Harr

  Løveungen (voice)

 • Hilde Louise Asbjørnsen portait

  Hilde Louise Asbjørnsen

  Frøken Kanin (voice)

 • Janne Formoe portait

  Janne Formoe

  Maria

 • Hilde Lyrån portait

  Hilde Lyrån

  Hilde

 • Markus Tønseth portait

  Markus Tønseth

  Harald

 • Anna Celine Bredal portrait

  Anna Celine Bredal

  Siri

 • Sigrun Enge portrait

  Sigrun Enge

  Esther

 • Ivar Nørve portait

  Ivar Nørve

  Morfar

 • Tone Johnsen portrait

  Tone Johnsen

  Tante Randi

 • Wilhelm Støylen portrait

  Wilhelm Støylen

  Simen

Casper & Emma maken theater

Wil je Casper & Emma maken theater kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2017 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Casper & Emma maken theater streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Casper & Emma maken theater niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Casper & Emma maken theater zelfs gratis bekijken.

Casper & Emma maken theater downloaden

Wil je Casper & Emma maken theater ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Casper & Emma maken theater overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Casper & Emma maken theater torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Casper & Emma maken theater is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Casper & Emma maken theater trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Casper & Emma maken theater de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.