Casper & Emma maken theater

Casper & Emma maken theater

Nu kijken

Kijk Casper & Emma maken theater

Moeite met waar je nou Casper & Emma maken theater moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Casper & Emma maken theater

Bekijk nog 8 bronnen

Samenvatting

Elk jaar zamelt de kleuterschool van Casper en Emma op een leuke manier geld in voor het goede doel. De tijd voor het inzamelen van geld is aangebroken! De klas van Casper en Emma doet haar uiterste best om een idee te verzinnen waarmee zij een weeshuis in India zonder elektriciteit kunnen helpen. Nadat Casper en Emma een theater hebben bezocht, komen ze samen met de klas op een geweldig idee. Ze gaan een toneelstuk maken over kaarsen die licht geven in het donker. Natuurlijk krijgen Mevrouw Konijn, Welpje en de andere knuffels een bijzondere rol in het stuk. Lukt het om genoeg geld in te zamelen voor het weeshuis? Een heel vrolijk en spannend avontuur voor de beste vriendjes!

Regisseur en acteurs

 • Arne Lindtner Næss portait

  Arne Lindtner Næss

  Director

 • Aurora Langaas Gossé portrait

  Aurora Langaas Gossé

  Director

 • Oliver Dahl portait

  Oliver Dahl

  Karsten

 • Alba Ørbech-Nilssen portait

  Alba Ørbech-Nilssen

  Petra

 • Thorbjørn Harr portait

  Thorbjørn Harr

  Løveungen (voice)

 • Hilde Louise Asbjørnsen portait

  Hilde Louise Asbjørnsen

  Frøken Kanin (voice)

 • Janne Formoe portait

  Janne Formoe

  Maria

 • Hilde Lyrån portait

  Hilde Lyrån

  Hilde

 • Markus Tønseth portait

  Markus Tønseth

  Harald

 • Anna Celine Bredal portrait

  Anna Celine Bredal

  Siri

 • Sigrun Enge portrait

  Sigrun Enge

  Esther

 • Ivar Nørve portait

  Ivar Nørve

  Morfar

 • Tone Johnsen portrait

  Tone Johnsen

  Tante Randi

 • Wilhelm Støylen portrait

  Wilhelm Støylen

  Simen

Casper & Emma maken theater

Op zoek naar Casper & Emma maken theater? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Casper & Emma maken theater streamen

Het streamen van movies als Casper & Emma maken theater heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Casper & Emma maken theater waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Casper & Emma maken theater dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Casper & Emma maken theater downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Casper & Emma maken theater te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Casper & Emma maken theater torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Casper & Emma maken theater trailer

Weet je nog niet zeker of Casper & Emma maken theater jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.