Casper & Emma maken theater

Casper & Emma maken theater

Nu kijken

Kijk Casper & Emma maken theater

Moeite met waar je nou Casper & Emma maken theater moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Casper & Emma maken theater

Bekijk nog 7 bronnen

Samenvatting

Elk jaar zamelt de kleuterschool van Casper en Emma op een leuke manier geld in voor het goede doel. De tijd voor het inzamelen van geld is aangebroken! De klas van Casper en Emma doet haar uiterste best om een idee te verzinnen waarmee zij een weeshuis in India zonder elektriciteit kunnen helpen. Nadat Casper en Emma een theater hebben bezocht, komen ze samen met de klas op een geweldig idee. Ze gaan een toneelstuk maken over kaarsen die licht geven in het donker. Natuurlijk krijgen Mevrouw Konijn, Welpje en de andere knuffels een bijzondere rol in het stuk. Lukt het om genoeg geld in te zamelen voor het weeshuis? Een heel vrolijk en spannend avontuur voor de beste vriendjes!

Regisseur en acteurs

 • Arne Lindtner Næss portait

  Arne Lindtner Næss

  Director

 • Aurora Langaas Gossé portrait

  Aurora Langaas Gossé

  Director

 • Oliver Dahl portait

  Oliver Dahl

  Karsten

 • Alba Ørbech-Nilssen portait

  Alba Ørbech-Nilssen

  Petra

 • Thorbjørn Harr portait

  Thorbjørn Harr

  Løveungen (voice)

 • Hilde Louise Asbjørnsen portait

  Hilde Louise Asbjørnsen

  Frøken Kanin (voice)

 • Janne Formoe portait

  Janne Formoe

  Maria

 • Hilde Lyrån portait

  Hilde Lyrån

  Hilde

 • Markus Tønseth portait

  Markus Tønseth

  Harald

 • Anna Celine Bredal portrait

  Anna Celine Bredal

  Siri

 • Sigrun Enge portrait

  Sigrun Enge

  Esther

 • Ivar Nørve portait

  Ivar Nørve

  Morfar

 • Tone Johnsen portrait

  Tone Johnsen

  Tante Randi

 • Wilhelm Støylen portrait

  Wilhelm Støylen

  Simen

Casper & Emma maken theater

Wil je Casper & Emma maken theater kijken? De movie van Arne Lindtner Næss uit 2017 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Casper & Emma maken theater op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Casper & Emma maken theater met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Casper & Emma maken theater downloaden

Het downloaden van Casper & Emma maken theater is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Casper & Emma maken theater ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Casper & Emma maken theater streamen

Het streamen van Casper & Emma maken theater heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Casper & Emma maken theater online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Casper & Emma maken theater kijkt. Ideaal!

Casper & Emma maken theater torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Casper & Emma maken theater. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Casper & Emma maken theater trailer

Bekijk eerst even de trailer van Casper & Emma maken theater voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.