Casper en Emma op Wintersport
%
68

Casper en Emma op Wintersport

Nu kijken

Kijk Casper en Emma op Wintersport

Moeite met waar je nou Casper en Emma op Wintersport moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Casper en Emma op Wintersport

Bekijk nog 7 bronnen

Samenvatting

De beste vrienden Casper en Emma zijn terug, samen met hun favoriete knuffels Welpje en Mevrouw Konijn. Casper is bang dat zijn ouders gaan scheiden. Ze maken vaak ruzie en de vakantie naar Spanje gaat niet door. Emma probeert Casper op te vrolijken. Ze vraagt hem mee op skivakantie met haar familie. Daar wordt Casper jaloers op een jongetje die indruk maakt op Emma omdat zij vindt dat hij zo goed kan skiën. Zal het Casper lukken om zijn ski-angst te overwinnen en Emma voor zich terug te winnen?

Regisseur en acteurs

 • Arne Lindtner Næss portait

  Arne Lindtner Næss

  Director

 • Nora Amundsen portrait

  Nora Amundsen

  Petra

 • Janne Formoe portait

  Janne Formoe

  Maria

 • Thorbjørn Harr portait

  Thorbjørn Harr

  Løveungen (voice)

 • Tone Johnsen portrait

  Tone Johnsen

  Tante Randi

 • Hilde Lyrån portrait

  Hilde Lyrån

  Hilde

 • Ivar Nørve portrait

  Ivar Nørve

  Morfar

 • Markus Tønseth portrait

  Markus Tønseth

  Harald

Casper en Emma op Wintersport

Zin om Casper en Emma op Wintersport lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De familie-/kinderfilm movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Casper en Emma op Wintersport te bekijken voor je op een rijtje.

Casper en Emma op Wintersport downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Casper en Emma op Wintersport downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Casper en Emma op Wintersport. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Casper en Emma op Wintersport er ook in SD heel goed uit.

Casper en Emma op Wintersport streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Casper en Emma op Wintersport net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Casper en Emma op Wintersport hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Casper en Emma op Wintersport helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Casper en Emma op Wintersport torrent

Denk je dat je om Casper en Emma op Wintersport te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Casper en Emma op Wintersport trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Casper en Emma op Wintersport de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.