Casper & Emma op wintersport
%
68

Casper & Emma op wintersport

Nu kijken

Kijk Casper & Emma op wintersport

Moeite met waar je nou Casper & Emma op wintersport moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Casper & Emma op wintersport

Bekijk nog 8 bronnen

Samenvatting

De beste vrienden Casper en Emma zijn terug, samen met hun favoriete knuffels Welpje en Mevrouw Konijn. Casper is bang dat zijn ouders gaan scheiden. Ze maken vaak ruzie en de vakantie naar Spanje gaat niet door. Emma probeert Casper op te vrolijken. Ze vraagt hem mee op skivakantie met haar familie. Daar wordt Casper jaloers op een jongetje die indruk maakt op Emma omdat zij vindt dat hij zo goed kan skiën. Zal het Casper lukken om zijn ski-angst te overwinnen en Emma voor zich terug te winnen?

Regisseur en acteurs

 • Arne Lindtner Næss portait

  Arne Lindtner Næss

  Director

 • Nora Amundsen portrait

  Nora Amundsen

  Petra

 • Janne Formoe portait

  Janne Formoe

  Maria

 • Thorbjørn Harr portait

  Thorbjørn Harr

  Løveungen (voice)

 • Tone Johnsen portrait

  Tone Johnsen

  Tante Randi

 • Hilde Lyrån portrait

  Hilde Lyrån

  Hilde

 • Ivar Nørve portrait

  Ivar Nørve

  Morfar

 • Markus Tønseth portrait

  Markus Tønseth

  Harald

Casper & Emma op wintersport

Op zoek naar Casper & Emma op wintersport? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Casper & Emma op wintersport streamen

Het streamen van movies als Casper & Emma op wintersport heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Casper & Emma op wintersport waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Casper & Emma op wintersport dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Casper & Emma op wintersport downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Casper & Emma op wintersport te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Casper & Emma op wintersport torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Casper & Emma op wintersport trailer

Weet je nog niet zeker of Casper & Emma op wintersport jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.