Casper & Emma op wintersport
%
68

Casper & Emma op wintersport

Nu kijken

Kijk Casper & Emma op wintersport

Moeite met waar je nou Casper & Emma op wintersport moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Casper & Emma op wintersport

Bekijk nog 10 bronnen

Samenvatting

Casper en Emma gaan op wintersport en het belooft een plezierig avontuur te worden. Wanneer Casper jaloers wordt op een jongetje dat indruk wil maken op Emma, moet hij zijn ski-angst zien te overwinnen.

Regisseur en acteurs

 • Arne Lindtner Næss portait

  Arne Lindtner Næss

  Director

 • Nora Amundsen portrait

  Nora Amundsen

  Petra

 • Janne Formoe portait

  Janne Formoe

  Maria

 • Thorbjørn Harr portait

  Thorbjørn Harr

  Løveungen (voice)

 • Tone Johnsen portrait

  Tone Johnsen

  Tante Randi

 • Hilde Lyrån portrait

  Hilde Lyrån

  Hilde

 • Ivar Nørve portrait

  Ivar Nørve

  Morfar

 • Markus Tønseth portrait

  Markus Tønseth

  Harald

Casper & Emma op wintersport

Wil je Casper & Emma op wintersport kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2014 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Casper & Emma op wintersport streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Casper & Emma op wintersport niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Casper & Emma op wintersport zelfs gratis bekijken.

Casper & Emma op wintersport downloaden

Wil je Casper & Emma op wintersport ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Casper & Emma op wintersport overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Casper & Emma op wintersport torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Casper & Emma op wintersport is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Casper & Emma op wintersport trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Casper & Emma op wintersport de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.