Casper en Emma op Wintersport
%
68

Casper en Emma op Wintersport

Nu kijken

Kijk Casper en Emma op Wintersport

Moeite met waar je nou Casper en Emma op Wintersport moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Casper en Emma op Wintersport

Bekijk nog 8 bronnen

Samenvatting

De beste vrienden Casper en Emma zijn terug, samen met hun favoriete knuffels Welpje en Mevrouw Konijn. Casper is bang dat zijn ouders gaan scheiden. Ze maken vaak ruzie en de vakantie naar Spanje gaat niet door. Emma probeert Casper op te vrolijken. Ze vraagt hem mee op skivakantie met haar familie. Daar wordt Casper jaloers op een jongetje die indruk maakt op Emma omdat zij vindt dat hij zo goed kan skiën. Zal het Casper lukken om zijn ski-angst te overwinnen en Emma voor zich terug te winnen?

Regisseur en acteurs

 • Arne Lindtner Næss portait

  Arne Lindtner Næss

  Director

 • Nora Amundsen portrait

  Nora Amundsen

  Petra

 • Janne Formoe portait

  Janne Formoe

  Maria

 • Thorbjørn Harr portait

  Thorbjørn Harr

  Løveungen (voice)

 • Tone Johnsen portrait

  Tone Johnsen

  Tante Randi

 • Hilde Lyrån portrait

  Hilde Lyrån

  Hilde

 • Ivar Nørve portrait

  Ivar Nørve

  Morfar

 • Markus Tønseth portrait

  Markus Tønseth

  Harald

Casper en Emma op Wintersport

Benieuwd naar Casper en Emma op Wintersport? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Casper en Emma op Wintersport kunt bekijken.

Casper en Emma op Wintersport streamen

Wil je Casper en Emma op Wintersport streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Casper en Emma op Wintersport gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Casper en Emma op Wintersport downloaden

movies als Casper en Emma op Wintersport kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Casper en Emma op Wintersport. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Casper en Emma op Wintersport. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Casper en Emma op Wintersport torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Casper en Emma op Wintersport te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Casper en Emma op Wintersport trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Casper en Emma op Wintersport je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!