Casper en Emma - Beste vriendjes
%
67

Casper en Emma - Beste vriendjes

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Casper en Emma - Beste vriendjes

Moeite met waar je nou Casper en Emma - Beste vriendjes moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Casper en Emma - Beste vriendjes

Bekijk nog 10 bronnen

Weten in welke bioscopen Casper en Emma - Beste vriendjes draait?

Samenvatting

Emma is bijna jarig. Ze wordt vijf. Wat ze het liefste wil voor haar verjaardag is een hond. Maar haar moeder vindt dat ze nog niet groot genoeg is om voor een hond te zorgen. Intussen ziet Casper, net zo oud als Emma, er heel erg tegenop om voor het eerst naar school te gaan. Daar maakt hij kennis met Emma. Ze hebben allebei een knuffel bij zich: Casper een leeuwtje en Emma een konijn. De twee kinderen sluiten direct vriendschap en de knuffels ook. Op een dag zien Emma en Casper een lieve hond die Bassa heet. Emma is gek op het dier en wil Bassa meteen mee naar huis nemen. Haar konijn ziet groen van jaloezie en verstopt zich. Emma is bang dat ze haar knuffel nooit meer zal zien. Ze is erg verdrietig. Als ze dan eindelijk jarig is krijgt ze niet één grote verrassing maar twee!

Regisseur en acteurs

 • Arne Lindtner Næss portrait

  Arne Lindtner Næss

  Director

 • Janne Formoe portrait

  Janne Formoe

  Maria

 • Nora Amundsen portrait

  Nora Amundsen

  Petra / Emma

 • Elias Søvold-Simonsen portrait

  Elias Søvold-Simonsen

  Karsten / Casper

 • Markus Tønseth portrait

  Markus Tønseth

  Harald

 • Tone Johnsen portrait

  Tone Johnsen

  Tant Randi

Trailers

Casper en Emma - Beste vriendjes

Benieuwd naar Casper en Emma - Beste vriendjes? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Casper en Emma - Beste vriendjes draait.

Casper en Emma - Beste vriendjes in de bioscoop

Casper en Emma - Beste vriendjes draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Casper en Emma - Beste vriendjes.

Casper en Emma - Beste vriendjes streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Casper en Emma - Beste vriendjes te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Casper en Emma - Beste vriendjes een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Casper en Emma - Beste vriendjes zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Casper en Emma - Beste vriendjes torrent

Op zoek naar een torrent van Casper en Emma - Beste vriendjes? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Casper en Emma - Beste vriendjes zonder zorgen.

Casper en Emma - Beste vriendjes downloaden

Als Casper en Emma - Beste vriendjes binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Casper en Emma - Beste vriendjes trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Casper en Emma - Beste vriendjes de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.