Casper en Emma - Beste vriendjes
%
67

Casper en Emma - Beste vriendjes

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Casper en Emma - Beste vriendjes

Moeite met waar je nou Casper en Emma - Beste vriendjes moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Casper en Emma - Beste vriendjes

Bekijk nog 8 bronnen

Samenvatting

Emma is bijna jarig. Ze wordt vijf. Wat ze het liefste wil voor haar verjaardag is een hond. Maar haar moeder vindt dat ze nog niet groot genoeg is om voor een hond te zorgen. Intussen ziet Casper, net zo oud als Emma, er heel erg tegenop om voor het eerst naar school te gaan. Daar maakt hij kennis met Emma. Ze hebben allebei een knuffel bij zich: Casper een leeuwtje en Emma een konijn. De twee kinderen sluiten direct vriendschap en de knuffels ook. Op een dag zien Emma en Casper een lieve hond die Bassa heet. Emma is gek op het dier en wil Bassa meteen mee naar huis nemen. Haar konijn ziet groen van jaloezie en verstopt zich. Emma is bang dat ze haar knuffel nooit meer zal zien. Ze is erg verdrietig. Als ze dan eindelijk jarig is krijgt ze niet één grote verrassing maar twee!

Regisseur en acteurs

 • Arne Lindtner Næss portrait

  Arne Lindtner Næss

  Director

 • Janne Formoe portrait

  Janne Formoe

  Maria

 • Nora Amundsen portrait

  Nora Amundsen

  Petra / Emma

 • Elias Søvold-Simonsen portrait

  Elias Søvold-Simonsen

  Karsten / Casper

 • Markus Tønseth portrait

  Markus Tønseth

  Harald

 • Tone Johnsen portrait

  Tone Johnsen

  Tant Randi

Trailers

Casper en Emma - Beste vriendjes

Zin om Casper en Emma - Beste vriendjes lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De familie-/kinderfilm movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Casper en Emma - Beste vriendjes te bekijken voor je op een rijtje.

Casper en Emma - Beste vriendjes downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Casper en Emma - Beste vriendjes downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Casper en Emma - Beste vriendjes. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Casper en Emma - Beste vriendjes er ook in SD heel goed uit.

Casper en Emma - Beste vriendjes streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Casper en Emma - Beste vriendjes net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Casper en Emma - Beste vriendjes hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Casper en Emma - Beste vriendjes helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Casper en Emma - Beste vriendjes torrent

Denk je dat je om Casper en Emma - Beste vriendjes te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Casper en Emma - Beste vriendjes trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Casper en Emma - Beste vriendjes de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.