Casper en Emma gaan de bergen in
%
64

Casper en Emma gaan de bergen in

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Casper en Emma gaan de bergen in

Moeite met waar je nou Casper en Emma gaan de bergen in moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Casper en Emma gaan de bergen in

Samenvatting

Het is vakantie en Casper en Emma staan te trappelen om met hun knuffels, Welpje en Mevrouw Konijn, op reis te gaan. Caspers vader heeft een avontuurlijk verblijf geboekt in een park in de bergen, ver van de bewoonde wereld. Niet alleen Caspers ouders gaan mee, maar ook Emma's moeder en Aksel, een goede vriend van Caspers vader. Casper vindt het zielig voor Emma dat ze haar vader zo mist en hoopt dat haar moeder en Aksel verliefd op elkaar worden. Dan zou Emma weer een perfect gezin hebben. Maar helaas: de vonk tussen Aksel en Emma's moeder slaat niet over. Casper blijft hardnekkig proberen de twee te koppelen, maar neemt daarbij steeds meer risico's. En dat in de woeste natuur van Noorwegen; als dat maar goed afloopt...

Regisseur en acteurs

 • Arne Lindtner Næss portrait

  Arne Lindtner Næss

  Director

 • Tijs Pacanda portrait

  Tijs Pacanda

  Actor

 • Marc Nochem portrait

  Marc Nochem

  Actor

 • Lola Sterre van den Broek portrait

  Lola Sterre van den Broek

  Actor

 • Peggy Vrijens portrait

  Peggy Vrijens

  Actor

 • Passies-Michielsen portrait

  Passies-Michielsen

  Actor

 • Lux Parser portrait

  Lux Parser

  Actor

 • Daan van Rijssel portrait

  Daan van Rijssel

  Actor

 • Hymke de Vries portrait

  Hymke de Vries

  Actor

 • Filip Bolluyt portrait

  Filip Bolluyt

  Actor

 • Aiko Beemsterboer portrait

  Aiko Beemsterboer

  Actor

Trailers

Casper en Emma gaan de bergen in

Wil je Casper en Emma gaan de bergen in kijken? De movie van Arne Lindtner Næss uit 2017 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Casper en Emma gaan de bergen in op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Casper en Emma gaan de bergen in met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Casper en Emma gaan de bergen in downloaden

Het downloaden van Casper en Emma gaan de bergen in is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Casper en Emma gaan de bergen in ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Casper en Emma gaan de bergen in streamen

Het streamen van Casper en Emma gaan de bergen in heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Casper en Emma gaan de bergen in online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Casper en Emma gaan de bergen in kijkt. Ideaal!

Casper en Emma gaan de bergen in torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Casper en Emma gaan de bergen in. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Casper en Emma gaan de bergen in trailer

Bekijk eerst even de trailer van Casper en Emma gaan de bergen in voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.