Casper en Emma maken theater

Casper en Emma maken theater

Bekijk de trailer

Kijk Casper en Emma maken theater

Moeite met waar je nou Casper en Emma maken theater moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Vanaf 31-05-2018 te zien in de bioscoop.

Samenvatting

Elk jaar zamelt de kleuterschool van Casper en Emma op een leuke manier geld in voor het goede doel. De tijd voor het inzamelen van geld is aangebroken! De klas van Casper en Emma doet haar uiterste best om een idee te verzinnen waarmee zij een weeshuis in India zonder elektriciteit kunnen helpen. Nadat Casper en Emma een theater hebben bezocht, komen ze samen met de klas op een geweldig idee. Ze gaan een toneelstuk maken over kaarsen die licht geven in het donker. Natuurlijk krijgen Mevrouw Konijn, Welpje en de andere knuffels een bijzondere rol in het stuk. Lukt het om genoeg geld in te zamelen voor het weeshuis? Een heel vrolijk en spannend avontuur voor de beste vriendjes!

Regisseur en acteurs

 • Arne Lindtner Naess portrait

  Arne Lindtner Naess

  Director

 • Tijs Pacanda portrait

  Tijs Pacanda

  Actor

 • Sterre van den Broek portrait

  Sterre van den Broek

  Actor

 • Lux Parser portrait

  Lux Parser

  Actor

 • Lotte Heijs portrait

  Lotte Heijs

  Actor

 • Panthero Toney portrait

  Panthero Toney

  Actor

Trailers

Casper en Emma maken theater

Casper en Emma maken theater streamen

Casper en Emma maken theater streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Casper en Emma maken theater downloaden

Zin om Casper en Emma maken theater te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Casper en Emma maken theater te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Casper en Emma maken theater torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Casper en Emma maken theater makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Casper en Emma maken theater trailer

Wil je er zeker van zijn dat Casper en Emma maken theater jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.