Casper en Emma op jacht naar de schat

Casper en Emma op jacht naar de schat

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Casper en Emma op jacht naar de schat

Moeite met waar je nou Casper en Emma op jacht naar de schat moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Casper en Emma op jacht naar de schat

Bekijk nog 59 bronnen

Weten in welke bioscopen Casper en Emma op jacht naar de schat draait?

Samenvatting

Het is zomer en beste vriendjes Casper en Emma brengen samen de vakantie door in het strandhuis van opa. De twee gaan zwemmen, visjes vangen en zandkastelen bouwen. Wat een plezier! Maar dan vinden ze op het strand een oud kistje met daarin een mysterieuze rebus. Het kistje blijkt van de opa van Emma te zijn, hij heeft het lang geleden samen met zijn beste vriend Alfred begraven. Opa heeft Alfred al 65 jaar niet meer gesproken. Casper en Emma moeten er niet aan denken om elkaar zo lang niet te zien! De vondst van de rebus is het begin van een grote schattenjacht, waarbij de vriendjes de hele omgeving afspeuren naar aanwijzingen. En natuurlijk gaan Mevrouw Konijn en Welpje gezellig mee tijdens de zoektocht. De schattenjacht eindigt met een grote verrassing en Casper en Emma leren iets heel belangrijks: vriendschap is de grootste schat van allemaal!

Regisseur en acteurs

 • Aurora Gossé portrait

  Aurora Gossé

  Director

 • Arne Lindtner Næss portrait

  Arne Lindtner Næss

  Director

 • Tijs Pacanda portrait

  Tijs Pacanda

  Actor

 • Lola Sterre van den Broek portrait

  Lola Sterre van den Broek

  Actor

 • Lux Parser portrait

  Lux Parser

  Actor

 • Lotte Heijs portrait

  Lotte Heijs

  Actor

 • Panthero Toney portrait

  Panthero Toney

  Actor

Trailers

Casper en Emma op jacht naar de schat

Benieuwd naar Casper en Emma op jacht naar de schat? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Casper en Emma op jacht naar de schat draait.

Casper en Emma op jacht naar de schat in de bioscoop

Casper en Emma op jacht naar de schat draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Casper en Emma op jacht naar de schat.

Casper en Emma op jacht naar de schat streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Casper en Emma op jacht naar de schat te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Casper en Emma op jacht naar de schat een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Casper en Emma op jacht naar de schat zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Casper en Emma op jacht naar de schat torrent

Op zoek naar een torrent van Casper en Emma op jacht naar de schat? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Casper en Emma op jacht naar de schat zonder zorgen.

Casper en Emma op jacht naar de schat downloaden

Als Casper en Emma op jacht naar de schat binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Casper en Emma op jacht naar de schat trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Casper en Emma op jacht naar de schat de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.