Casper en Emma Een Vrolijk Kerstfeest
%
62

Casper en Emma Een Vrolijk Kerstfeest

Nu kijken

Kijk Casper en Emma Een Vrolijk Kerstfeest

Moeite met waar je nou Casper en Emma Een Vrolijk Kerstfeest moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Casper en Emma Een Vrolijk Kerstfeest

Samenvatting

Casper en Emma hebben zin in een witte Kerst, maar waar blijft de sneeuw? En komt de kerstman wel bij ze op bezoek? Ze besluiten hem een brief te sturen. Ondertussen zingen ze kerstliedjes en maken ze kerstversieringen op het kinderdagverblijf. Maar een onbezorgde kerst lijkt verder weg dan ooit als opa besluit Kerst te vieren in de blokhut van zijn vriendin Esther in plaats van bij Emma en haar familie. Wat nu?! Casper bedenkt een plan dat lijkt te werken, maar tijdens kerstmis lijkt de hele boel alsnog in het honderd te lopen… Emma stuurt de kerstman gelijk weer een brief. Lukt het de kerstman om Casper en Emma hier bij te helpen? CASPER & EMMA: EEN VROLIJK KERSTFEEST is een spannende, liefdevolle film over het Kerstfeest, tradities en loyaliteit.

Regisseur en acteurs

 • Arne Lindtner Næss portrait

  Arne Lindtner Næss

  Director

 • Janne Formoe portrait

  Janne Formoe

  Maria

 • Hilde Lyrån portrait

  Hilde Lyrån

  Hilde

 • Markus Tønseth portrait

  Markus Tønseth

  Harald

 • Ivar Nørve portrait

  Ivar Nørve

  Morfar

 • Nora Amundsen portrait

  Nora Amundsen

  Petra

 • Inger Teien portrait

  Inger Teien

  Vera

 • Tone Johnsen portrait

  Tone Johnsen

  Tante Randi

 • Anna Celine Bredal portrait

  Anna Celine Bredal

  Siri

 • Hilde Louise Asbjørnsen portrait

  Hilde Louise Asbjørnsen

  Frøken Kanin

 • Sigrun Enge portrait

  Sigrun Enge

  Esther

 • Elias Søvold-Simonsen portrait

  Elias Søvold-Simonsen

  Karsten

Casper en Emma Een Vrolijk Kerstfeest

Benieuwd naar Casper en Emma Een Vrolijk Kerstfeest? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Casper en Emma Een Vrolijk Kerstfeest kunt bekijken.

Casper en Emma Een Vrolijk Kerstfeest streamen

Wil je Casper en Emma Een Vrolijk Kerstfeest streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Casper en Emma Een Vrolijk Kerstfeest gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Casper en Emma Een Vrolijk Kerstfeest downloaden

movies als Casper en Emma Een Vrolijk Kerstfeest kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Casper en Emma Een Vrolijk Kerstfeest. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Casper en Emma Een Vrolijk Kerstfeest. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Casper en Emma Een Vrolijk Kerstfeest torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Casper en Emma Een Vrolijk Kerstfeest te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Casper en Emma Een Vrolijk Kerstfeest trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Casper en Emma Een Vrolijk Kerstfeest je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!