Casper en Emma Een Vrolijk Kerstfeest
%
62

Casper en Emma Een Vrolijk Kerstfeest

Nu kijken

Kijk Casper en Emma Een Vrolijk Kerstfeest

Moeite met waar je nou Casper en Emma Een Vrolijk Kerstfeest moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Casper en Emma Een Vrolijk Kerstfeest

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

Casper en Emma hebben zin in een witte Kerst, maar waar blijft de sneeuw? Ze besluiten om een brief naar de kerstman te sturen. Casper en Emma wachten tot de kerstman hen komt bezoeken. Ondertussen zingen ze kerstliedjes en maken ze kerstversieringen op het kinderdagverblijf. Maar er is ook iets heel spannends gaande! Basa krijgt puppies! Emma wil het liefst kerst met opa vieren zoals ze dat elk jaar doen. Maar wanneer Esther aan Opa voorstelt om kerst in de hut te vieren, heeft Emma helemaal geen zin meer in het kerstfeest. Casper bedenkt een goed idee om opa over te halen. Als opa overtuigd is gaat het toch nog mis! De zus van Esther krijgt een ongeluk. Emma stuurt de kerstman gelijk weer een brief. Lukt het de kerstman om Casper en Emma hier bij te helpen?

Regisseur en acteurs

 • Arne Lindtner Næss portrait

  Arne Lindtner Næss

  Director

 • Janne Formoe portrait

  Janne Formoe

  Maria

 • Hilde Lyrån portrait

  Hilde Lyrån

  Hilde

 • Markus Tønseth portrait

  Markus Tønseth

  Harald

 • Ivar Nørve portrait

  Ivar Nørve

  Morfar

 • Nora Amundsen portrait

  Nora Amundsen

  Petra

 • Inger Teien portrait

  Inger Teien

  Vera

 • Tone Johnsen portrait

  Tone Johnsen

  Tante Randi

 • Anna Celine Bredal portrait

  Anna Celine Bredal

  Siri

 • Hilde Louise Asbjørnsen portrait

  Hilde Louise Asbjørnsen

  Frøken Kanin

 • Sigrun Enge portrait

  Sigrun Enge

  Esther

 • Elias Søvold-Simonsen portrait

  Elias Søvold-Simonsen

  Karsten

Casper en Emma Een Vrolijk Kerstfeest

Wil je Casper en Emma Een Vrolijk Kerstfeest kijken? De movie van Arne Lindtner Næss uit 2014 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Casper en Emma Een Vrolijk Kerstfeest op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Casper en Emma Een Vrolijk Kerstfeest met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Casper en Emma Een Vrolijk Kerstfeest downloaden

Het downloaden van Casper en Emma Een Vrolijk Kerstfeest is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Casper en Emma Een Vrolijk Kerstfeest ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Casper en Emma Een Vrolijk Kerstfeest streamen

Het streamen van Casper en Emma Een Vrolijk Kerstfeest heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Casper en Emma Een Vrolijk Kerstfeest online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Casper en Emma Een Vrolijk Kerstfeest kijkt. Ideaal!

Casper en Emma Een Vrolijk Kerstfeest torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Casper en Emma Een Vrolijk Kerstfeest. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Casper en Emma Een Vrolijk Kerstfeest trailer

Bekijk eerst even de trailer van Casper en Emma Een Vrolijk Kerstfeest voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.