Casper's Spook School
%
46

Casper's Spook School

Nu kijken

Kijk Casper's Spook School

Moeite met waar je nou Casper's Spook School moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Casper's Spook School

Bekijk nog 9 bronnen

Weten in welke bioscopen Casper's Spook School draait?

Samenvatting

Casper, het liefste spookje op aarde, heeft wel een prettig en gezellig leven. Niemand is bang voor hem of is ooit kwaad geworden op hem. Hij maakt iedereen vrolijk, behalve ... Kibosh, de heerser van de spokenwereld. Kibosh vindt namelijk dat Casper te weinig mensen laat schrikken. Voor straf moet Casper dan ook voor het eerst in zijn spokenleven iemand de stuipen op het lijf jagen, want anders wordt hij verbannen naar het land van de "gekke" spoken. Casper doet zijn best, maar eigenlijk is hij te lief om mensen bang te maken. Als Casper's neefje Spooky hem wil helpen beginnen de problemen pas echt. Casper gaat naar de 'Scare school".

Regisseur en acteurs

  • Devon Werkheiser portait

    Devon Werkheiser

    Casper

  • John DiMaggio portait

    John DiMaggio

    Stinkie

Casper's Spook School

Benieuwd naar Casper's Spook School? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Casper's Spook School draait.

Casper's Spook School in de bioscoop

Casper's Spook School draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Casper's Spook School.

Casper's Spook School streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Casper's Spook School te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Casper's Spook School een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Casper's Spook School zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Casper's Spook School torrent

Op zoek naar een torrent van Casper's Spook School? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Casper's Spook School zonder zorgen.

Casper's Spook School downloaden

Als Casper's Spook School binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Casper's Spook School trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Casper's Spook School de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.