Cassette: A Documentary Mixtape

Cassette: A Documentary Mixtape

Nu kijken

Kijk Cassette: A Documentary Mixtape

Moeite met waar je nou Cassette: A Documentary Mixtape moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Cassette: A Documentary Mixtape

Samenvatting

Cassette inventor Lou Ottens digs through his past to figure out why the audiotape won't die. Rock veterans join a legion of young bands releasing music on tape to push Lou along on his journey to remember.

Regisseur en acteurs

 • Seth Smoot portrait

  Seth Smoot

  Director

 • Zack Taylor portrait

  Zack Taylor

  Director

 • Lou Ottens portrait

  Lou Ottens

  Himself

 • Henry Rollins portait

  Henry Rollins

  Himself

 • Thurston Moore portait

  Thurston Moore

  Himself

 • Ian MacKaye portait

  Ian MacKaye

  Himself

 • Damien Jurado portrait

  Damien Jurado

  Himself

 • Mike Watt portait

  Mike Watt

  Himself

Cassette: A Documentary Mixtape

Wil je Cassette: A Documentary Mixtape kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2016 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Cassette: A Documentary Mixtape streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Cassette: A Documentary Mixtape niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Cassette: A Documentary Mixtape zelfs gratis bekijken.

Cassette: A Documentary Mixtape downloaden

Wil je Cassette: A Documentary Mixtape ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Cassette: A Documentary Mixtape overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Cassette: A Documentary Mixtape torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Cassette: A Documentary Mixtape is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Cassette: A Documentary Mixtape trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Cassette: A Documentary Mixtape de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.