Cassette: A Documentary Mixtape

Cassette: A Documentary Mixtape

Nu kijken

Kijk Cassette: A Documentary Mixtape

Moeite met waar je nou Cassette: A Documentary Mixtape moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Cassette: A Documentary Mixtape

Samenvatting

Cassette inventor Lou Ottens digs through his past to figure out why the audiotape won't die. Rock veterans join a legion of young bands releasing music on tape to push Lou along on his journey to remember.

Regisseur en acteurs

 • Seth Smoot portrait

  Seth Smoot

  Director

 • Zack Taylor portrait

  Zack Taylor

  Director

 • Lou Ottens portrait

  Lou Ottens

  Himself

 • Henry Rollins portait

  Henry Rollins

  Himself

 • Thurston Moore portait

  Thurston Moore

  Himself

 • Ian MacKaye portait

  Ian MacKaye

  Himself

 • Damien Jurado portrait

  Damien Jurado

  Himself

 • Mike Watt portait

  Mike Watt

  Himself

Cassette: A Documentary Mixtape

Zin om Cassette: A Documentary Mixtape lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De documentaire movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Cassette: A Documentary Mixtape te bekijken voor je op een rijtje.

Cassette: A Documentary Mixtape downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Cassette: A Documentary Mixtape downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Cassette: A Documentary Mixtape. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Cassette: A Documentary Mixtape er ook in SD heel goed uit.

Cassette: A Documentary Mixtape streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Cassette: A Documentary Mixtape net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Cassette: A Documentary Mixtape hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Cassette: A Documentary Mixtape helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Cassette: A Documentary Mixtape torrent

Denk je dat je om Cassette: A Documentary Mixtape te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Cassette: A Documentary Mixtape trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Cassette: A Documentary Mixtape de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.