Casualties of War
%
71

Casualties of War

Nu kijken

Kijk Casualties of War

Moeite met waar je nou Casualties of War moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Casualties of War

Samenvatting

Soldaat Eriksson bevindt zich nog maar drie weken in de hel van Vietnam. Tijdens nachtelijke beschietingen zakt hij door de grond en hangt half in en half uit één van de vele tunnels, gegraven door de Vietcong. Tevergeefs probeert hij zich te bevrijden. Ondertussen vallen de granaten steeds dichter. Op het laatste nippertje wordt hij gered door Meserve, zijn bikkelharde sergeant. Het groentje is Meserve ontzettend dankbaar. Maar wanneer deze samen met vier patrouillekameraden een Vietnamees boerenmeisje ontvoerd, verkracht en vermoord, komt er een einde aan Erikssons loyaliteit. Hij kan het misdrijf niet straffeloos voorbij laten gaan. Voor hem is moord moord, zelfs in oorlogstijd.

Casualties of War

Wil je Casualties of War kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 1989 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Casualties of War streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Casualties of War niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Casualties of War zelfs gratis bekijken.

Casualties of War downloaden

Wil je Casualties of War ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Casualties of War overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Casualties of War torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Casualties of War is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Casualties of War trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Casualties of War de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.