Casualties of War
%
71

Casualties of War

Nu kijken

Kijk Casualties of War

Moeite met waar je nou Casualties of War moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Casualties of War

Samenvatting

Soldaat Eriksson bevindt zich nog maar drie weken in de hel van Vietnam. Tijdens nachtelijke beschietingen zakt hij door de grond en hangt half in en half uit één van de vele tunnels, gegraven door de Vietcong. Tevergeefs probeert hij zich te bevrijden. Ondertussen vallen de granaten steeds dichter. Op het laatste nippertje wordt hij gered door Meserve, zijn bikkelharde sergeant. Het groentje is Meserve ontzettend dankbaar. Maar wanneer deze samen met vier patrouillekameraden een Vietnamees boerenmeisje ontvoerd, verkracht en vermoord, komt er een einde aan Erikssons loyaliteit. Hij kan het misdrijf niet straffeloos voorbij laten gaan. Voor hem is moord moord, zelfs in oorlogstijd.

Casualties of War

Benieuwd naar Casualties of War? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Casualties of War draait.

Casualties of War in de bioscoop

Casualties of War draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Casualties of War.

Casualties of War streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Casualties of War te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Casualties of War een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Casualties of War zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Casualties of War torrent

Op zoek naar een torrent van Casualties of War? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Casualties of War zonder zorgen.

Casualties of War downloaden

Als Casualties of War binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Casualties of War trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Casualties of War de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.