Casualties of War
%
71

Casualties of War

Nu kijken

Kijk Casualties of War

Moeite met waar je nou Casualties of War moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Casualties of War

Samenvatting

Soldaat Eriksson bevindt zich nog maar drie weken in de hel van Vietnam. Tijdens nachtelijke beschietingen zakt hij door de grond en hangt half in en half uit één van de vele tunnels, gegraven door de Vietcong. Tevergeefs probeert hij zich te bevrijden. Ondertussen vallen de granaten steeds dichter. Op het laatste nippertje wordt hij gered door Meserve, zijn bikkelharde sergeant. Het groentje is Meserve ontzettend dankbaar. Maar wanneer deze samen met vier patrouillekameraden een Vietnamees boerenmeisje ontvoerd, verkracht en vermoord, komt er een einde aan Erikssons loyaliteit. Hij kan het misdrijf niet straffeloos voorbij laten gaan. Voor hem is moord moord, zelfs in oorlogstijd.

Casualties of War

Casualties of War streamen

Casualties of War streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Casualties of War downloaden

Zin om Casualties of War te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Casualties of War te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Casualties of War torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Casualties of War makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Casualties of War trailer

Wil je er zeker van zijn dat Casualties of War jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.