Casualties of War
%
71

Casualties of War

Nu kijken

Kijk Casualties of War

Moeite met waar je nou Casualties of War moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Casualties of War

Samenvatting

Soldaat Eriksson bevindt zich nog maar drie weken in de hel van Vietnam. Tijdens nachtelijke beschietingen zakt hij door de grond en hangt half in en half uit één van de vele tunnels, gegraven door de Vietcong. Tevergeefs probeert hij zich te bevrijden. Ondertussen vallen de granaten steeds dichter. Op het laatste nippertje wordt hij gered door Meserve, zijn bikkelharde sergeant. Het groentje is Meserve ontzettend dankbaar. Maar wanneer deze samen met vier patrouillekameraden een Vietnamees boerenmeisje ontvoerd, verkracht en vermoord, komt er een einde aan Erikssons loyaliteit. Hij kan het misdrijf niet straffeloos voorbij laten gaan. Voor hem is moord moord, zelfs in oorlogstijd.

Casualties of War

Op zoek naar Casualties of War? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Casualties of War streamen

Het streamen van movies als Casualties of War heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Casualties of War waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Casualties of War dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Casualties of War downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Casualties of War te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Casualties of War torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Casualties of War trailer

Weet je nog niet zeker of Casualties of War jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.