Kat en muis
%
48

Kat en muis

Bekijk de trailer

Kijk Kat en muis

Moeite met waar je nou Kat en muis moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Belle, een jong meisje, groeit op tussen de ruïnes van een gebeurtenis uit haar verre verleden. Van geen schuld bewust fietst ze door de verlaten en romantische korenvelden rond het kleine gehucht waar ze leeft. Maar dan ontdekt ze haar schaamtevolle familie geschiedenis die ten grondslag ligt aan haar bestaan. Haar onschuldige liefde voor haar vriendje Max worden bedreigd door een onverklaarbare spanning en dreiging vanuit de gemeenschap. Door de dood van haar tante, bij wie ze woont, herbeleeft Belle haar verdrongen herinneringen en raakt ze verstrikt in haar emoties. Wanneer haar moeder ten tonele verschijnt is er geen weg terug.

Regisseur en acteurs

 • Victor Nieuwenhuijs portrait

  Victor Nieuwenhuijs

  Director

 • Maartje Seyferth portrait

  Maartje Seyferth

  Director

 • Wilma Bakker portrait

  Wilma Bakker

  Actor

 • Raymond Thiry portrait

  Raymond Thiry

  Actor

 • Carlijn van Zijtveld portrait

  Carlijn van Zijtveld

  Actor

Trailers

Kat en muis

Veel gehoord over Kat en muis en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Kat en muis heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Kat en muis streamen

Wil je Kat en muis, de movie met Wilma Bakker, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Kat en muis zelfs gratis kijken.

Kat en muis downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Kat en muis ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Kat en muis er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Kat en muis torrent

Op zoek naar een torrent van Kat en muis? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Kat en muis te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Kat en muis trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Kat en muis. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.