Kat en muis
%
48

Kat en muis

Bekijk de trailer

Kijk Kat en muis

Moeite met waar je nou Kat en muis moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Belle, een jong meisje, groeit op tussen de ruïnes van een gebeurtenis uit haar verre verleden. Van geen schuld bewust fietst ze door de verlaten en romantische korenvelden rond het kleine gehucht waar ze leeft. Maar dan ontdekt ze haar schaamtevolle familie geschiedenis die ten grondslag ligt aan haar bestaan. Haar onschuldige liefde voor haar vriendje Max worden bedreigd door een onverklaarbare spanning en dreiging vanuit de gemeenschap. Door de dood van haar tante, bij wie ze woont, herbeleeft Belle haar verdrongen herinneringen en raakt ze verstrikt in haar emoties. Wanneer haar moeder ten tonele verschijnt is er geen weg terug.

Regisseur en acteurs

 • Victor Nieuwenhuijs portrait

  Victor Nieuwenhuijs

  Director

 • Maartje Seyferth portrait

  Maartje Seyferth

  Director

 • Wilma Bakker portrait

  Wilma Bakker

  Actor

 • Raymond Thiry portrait

  Raymond Thiry

  Actor

 • Carlijn van Zijtveld portrait

  Carlijn van Zijtveld

  Actor

Trailers

Kat en muis

Wil je Kat en muis kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2015 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Kat en muis streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Kat en muis niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Kat en muis zelfs gratis bekijken.

Kat en muis downloaden

Wil je Kat en muis ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Kat en muis overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Kat en muis torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Kat en muis is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Kat en muis trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Kat en muis de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.