Kat en muis
%
48

Kat en muis

Bekijk de trailer

Kijk Kat en muis

Moeite met waar je nou Kat en muis moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Belle, een jong meisje, groeit op tussen de ruïnes van een gebeurtenis uit haar verre verleden. Van geen schuld bewust fietst ze door de verlaten en romantische korenvelden rond het kleine gehucht waar ze leeft. Maar dan ontdekt ze haar schaamtevolle familie geschiedenis die ten grondslag ligt aan haar bestaan. Haar onschuldige liefde voor haar vriendje Max worden bedreigd door een onverklaarbare spanning en dreiging vanuit de gemeenschap. Door de dood van haar tante, bij wie ze woont, herbeleeft Belle haar verdrongen herinneringen en raakt ze verstrikt in haar emoties. Wanneer haar moeder ten tonele verschijnt is er geen weg terug.

Regisseur en acteurs

 • Victor Nieuwenhuijs portrait

  Victor Nieuwenhuijs

  Director

 • Maartje Seyferth portrait

  Maartje Seyferth

  Director

 • Wilma Bakker portrait

  Wilma Bakker

  Actor

 • Raymond Thiry portrait

  Raymond Thiry

  Actor

 • Carlijn van Zijtveld portrait

  Carlijn van Zijtveld

  Actor

Trailers

Kat en muis

Op zoek naar Kat en muis? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Kat en muis streamen

Het streamen van movies als Kat en muis heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Kat en muis waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Kat en muis dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Kat en muis downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Kat en muis te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Kat en muis torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Kat en muis trailer

Weet je nog niet zeker of Kat en muis jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.