Kat en muis
%
48

Kat en muis

Bekijk de trailer

Kijk Kat en muis

Moeite met waar je nou Kat en muis moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Belle, een jong meisje, groeit op tussen de ruïnes van een gebeurtenis uit haar verre verleden. Van geen schuld bewust fietst ze door de verlaten en romantische korenvelden rond het kleine gehucht waar ze leeft. Maar dan ontdekt ze haar schaamtevolle familie geschiedenis die ten grondslag ligt aan haar bestaan. Haar onschuldige liefde voor haar vriendje Max worden bedreigd door een onverklaarbare spanning en dreiging vanuit de gemeenschap. Door de dood van haar tante, bij wie ze woont, herbeleeft Belle haar verdrongen herinneringen en raakt ze verstrikt in haar emoties. Wanneer haar moeder ten tonele verschijnt is er geen weg terug.

Regisseur en acteurs

 • Victor Nieuwenhuijs portrait

  Victor Nieuwenhuijs

  Director

 • Maartje Seyferth portrait

  Maartje Seyferth

  Director

 • Wilma Bakker portrait

  Wilma Bakker

  Actor

 • Raymond Thiry portrait

  Raymond Thiry

  Actor

 • Carlijn van Zijtveld portrait

  Carlijn van Zijtveld

  Actor

Trailers

Kat en muis

Benieuwd naar Kat en muis? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Kat en muis kunt bekijken.

Kat en muis streamen

Wil je Kat en muis streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Kat en muis gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Kat en muis downloaden

movies als Kat en muis kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Kat en muis. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Kat en muis. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Kat en muis torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Kat en muis te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Kat en muis trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Kat en muis je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!