Kat en muis
%
48

Kat en muis

Bekijk de trailer

Kijk Kat en muis

Moeite met waar je nou Kat en muis moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Belle, een jong meisje, groeit op tussen de ruïnes van een gebeurtenis uit haar verre verleden. Van geen schuld bewust fietst ze door de verlaten en romantische korenvelden rond het kleine gehucht waar ze leeft. Maar dan ontdekt ze haar schaamtevolle familie geschiedenis die ten grondslag ligt aan haar bestaan. Haar onschuldige liefde voor haar vriendje Max worden bedreigd door een onverklaarbare spanning en dreiging vanuit de gemeenschap. Door de dood van haar tante, bij wie ze woont, herbeleeft Belle haar verdrongen herinneringen en raakt ze verstrikt in haar emoties. Wanneer haar moeder ten tonele verschijnt is er geen weg terug.

Regisseur en acteurs

 • Victor Nieuwenhuijs portrait

  Victor Nieuwenhuijs

  Director

 • Maartje Seyferth portrait

  Maartje Seyferth

  Director

 • Wilma Bakker portrait

  Wilma Bakker

  Actor

 • Raymond Thiry portrait

  Raymond Thiry

  Actor

 • Carlijn van Zijtveld portrait

  Carlijn van Zijtveld

  Actor

Trailers

Kat en muis

Wil je Kat en muis kijken? De movie van Victor Nieuwenhuijs uit 2015 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Kat en muis op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Kat en muis met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Kat en muis downloaden

Het downloaden van Kat en muis is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Kat en muis ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Kat en muis streamen

Het streamen van Kat en muis heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Kat en muis online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Kat en muis kijkt. Ideaal!

Kat en muis torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Kat en muis. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Kat en muis trailer

Bekijk eerst even de trailer van Kat en muis voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.