Cat People
%
74

Cat People

Nu kijken

Kijk Cat People

Moeite met waar je nou Cat People moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Cat People

Samenvatting

Sketch artist Irena Dubrovna (Simon) and American architect Oliver Reed (Smith) fall in love and marry after a brief courtship. But Irena believes that she suffers from an ancient curse and won't consummate the union for fear that she will turn into a panther compelled to kill her lover.

Regisseur en acteurs

 • Jacques Tourneur portait

  Jacques Tourneur

  Director

 • Simone Simon portait

  Simone Simon

  Irena Dubrovna Reed

 • Kent Smith portait

  Kent Smith

  Oliver Reed

 • Tom Conway portait

  Tom Conway

  Dr. Louis Judd

 • Jane Randolph portait

  Jane Randolph

  Alice Moore

 • Jack Holt portait

  Jack Holt

  The Commodore

 • Elizabeth Russell portait

  Elizabeth Russell

  The Cat Woman (uncredited)

Cat People

Wil je Cat People kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 1942 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Cat People streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Cat People niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Cat People zelfs gratis bekijken.

Cat People downloaden

Wil je Cat People ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Cat People overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Cat People torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Cat People is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Cat People trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Cat People de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.