Cat People
%
74

Cat People

Nu kijken

Kijk Cat People

Moeite met waar je nou Cat People moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Cat People

Samenvatting

Sketch artist Irena Dubrovna (Simon) and American architect Oliver Reed (Smith) fall in love and marry after a brief courtship. But Irena believes that she suffers from an ancient curse and won't consummate the union for fear that she will turn into a panther compelled to kill her lover.

Regisseur en acteurs

 • Jacques Tourneur portait

  Jacques Tourneur

  Director

 • Simone Simon portait

  Simone Simon

  Irena Dubrovna Reed

 • Kent Smith portait

  Kent Smith

  Oliver Reed

 • Tom Conway portait

  Tom Conway

  Dr. Louis Judd

 • Jane Randolph portait

  Jane Randolph

  Alice Moore

 • Jack Holt portait

  Jack Holt

  The Commodore

 • Elizabeth Russell portait

  Elizabeth Russell

  The Cat Woman (uncredited)

Cat People

Cat People streamen

Cat People streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Cat People downloaden

Zin om Cat People te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Cat People te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Cat People torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Cat People makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Cat People trailer

Wil je er zeker van zijn dat Cat People jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.