Catacombe

Catacombe

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Catacombe

Moeite met waar je nou Catacombe moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Catacombe

Bekijk nog 8 bronnen

Samenvatting

In de duistere thriller Catacombe vecht profvoetballer Jermaine Slagter in de kelder van het betaalde voetbal om uit de handen te blijven van Chinese matchfixers. Wanneer zijn hardnekkige gokverslaving hem verder in het nauw drijft, dreigt zijn leven hem door de vingers te glippen.

Regisseur en acteurs

  • Victor D. Ponten portrait

    Victor D. Ponten

    Director

Trailers

Catacombe

Wil je Catacombe kijken? De movie van Victor D. Ponten uit 2018 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Catacombe op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Catacombe met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Catacombe downloaden

Het downloaden van Catacombe is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Catacombe ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Catacombe streamen

Het streamen van Catacombe heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Catacombe online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Catacombe kijkt. Ideaal!

Catacombe torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Catacombe. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Catacombe trailer

Bekijk eerst even de trailer van Catacombe voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.