Catacombe

Catacombe

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Catacombe

Moeite met waar je nou Catacombe moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Catacombe

Samenvatting

Profvoetballer Jermaine Slagter slijt zijn laatste dagen bij een Nederlandse club in de kelder van het betaalde voetbal. Het fanatisme waarmee hij de verdedigingslinie aanvoert kan echter steeds minder verhullen dat hij buiten het veld volledig aan de grond zit. Wanneer zijn gokschuld wordt opgeëist door een matchfixingsyndicaat, moet Slagter alles op alles zetten om zijn leven overeind te houden.

Regisseur en acteurs

  • Victor D. Ponten portrait

    Victor D. Ponten

    Director

Trailers

Catacombe

Wil je Catacombe kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2018 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Catacombe streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Catacombe niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Catacombe zelfs gratis bekijken.

Catacombe downloaden

Wil je Catacombe ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Catacombe overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Catacombe torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Catacombe is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Catacombe trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Catacombe de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.