Catch Me If You Can
%
81

Catch Me If You Can

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Catch Me If You Can

Moeite met waar je nou Catch Me If You Can moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Catch Me If You Can

Bekijk nog 5 bronnen

Weten in welke bioscopen Catch Me If You Can draait?

Samenvatting

Frank Abagnale was een meesteroplichter. Zonder moeite deed hij zich voor als leraar, piloot, arts en advocaat en niemand twijfelde aan zijn kunnen. Om zijn levensstijl te kunnen betalen, schreef hij valse cheques uit. De FBI kwam hem echter op het spoor. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

Regisseur en acteurs

 • Steven Spielberg portrait

  Steven Spielberg

  director

 • Steve Eastin portrait

  Steve Eastin

  actor

 • Frank John Hughes portrait

  Frank John Hughes

  actor

 • Brian Howe portrait

  Brian Howe

  actor

 • James Brolin portrait

  James Brolin

  actor

 • Amy Adams portrait

  Amy Adams

  actor

 • Nathalie Baye portrait

  Nathalie Baye

  actor

 • Martin Sheen portrait

  Martin Sheen

  actor

 • Christopher Walken portrait

  Christopher Walken

  actor

 • Tom Hanks portrait

  Tom Hanks

  actor

 • Leonardo DiCaprio portrait

  Leonardo DiCaprio

  actor

Trailers

Catch Me If You Can

Benieuwd naar Catch Me If You Can? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Catch Me If You Can draait.

Catch Me If You Can in de bioscoop

Catch Me If You Can draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Catch Me If You Can.

Catch Me If You Can streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Catch Me If You Can te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Catch Me If You Can een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Catch Me If You Can zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Catch Me If You Can torrent

Op zoek naar een torrent van Catch Me If You Can? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Catch Me If You Can zonder zorgen.

Catch Me If You Can downloaden

Als Catch Me If You Can binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Catch Me If You Can trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Catch Me If You Can de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.