Catch Me If You Can
%
81

Catch Me If You Can

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Catch Me If You Can

Moeite met waar je nou Catch Me If You Can moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Catch Me If You Can

Bekijk nog 4 bronnen

Samenvatting

Frank Abagnale was een meesteroplichter. Zonder moeite deed hij zich voor als leraar, piloot, arts en advocaat en niemand twijfelde aan zijn kunnen. Om zijn levensstijl te kunnen betalen, schreef hij valse cheques uit. De FBI kwam hem echter op het spoor. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

Regisseur en acteurs

 • Steven Spielberg portrait

  Steven Spielberg

  director

 • Steve Eastin portrait

  Steve Eastin

  actor

 • Frank John Hughes portrait

  Frank John Hughes

  actor

 • Brian Howe portrait

  Brian Howe

  actor

 • James Brolin portrait

  James Brolin

  actor

 • Amy Adams portrait

  Amy Adams

  actor

 • Nathalie Baye portrait

  Nathalie Baye

  actor

 • Martin Sheen portrait

  Martin Sheen

  actor

 • Christopher Walken portrait

  Christopher Walken

  actor

 • Tom Hanks portrait

  Tom Hanks

  actor

 • Leonardo DiCaprio portrait

  Leonardo DiCaprio

  actor

Trailers

Catch Me If You Can

Veel gehoord over Catch Me If You Can en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Catch Me If You Can heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Catch Me If You Can streamen

Wil je Catch Me If You Can, de movie met , streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Catch Me If You Can zelfs gratis kijken.

Catch Me If You Can downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Catch Me If You Can ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Catch Me If You Can er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Catch Me If You Can torrent

Op zoek naar een torrent van Catch Me If You Can? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Catch Me If You Can te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Catch Me If You Can trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Catch Me If You Can. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.