Catch Me If You Can
%
81

Catch Me If You Can

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Catch Me If You Can

Moeite met waar je nou Catch Me If You Can moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Catch Me If You Can

Bekijk nog 4 bronnen

Samenvatting

Frank Abagnale was een meesteroplichter. Zonder moeite deed hij zich voor als leraar, piloot, arts en advocaat en niemand twijfelde aan zijn kunnen. Om zijn levensstijl te kunnen betalen, schreef hij valse cheques uit. De FBI kwam hem echter op het spoor. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

Regisseur en acteurs

 • Steven Spielberg portrait

  Steven Spielberg

  director

 • Steve Eastin portrait

  Steve Eastin

  actor

 • Frank John Hughes portrait

  Frank John Hughes

  actor

 • Brian Howe portrait

  Brian Howe

  actor

 • James Brolin portrait

  James Brolin

  actor

 • Amy Adams portrait

  Amy Adams

  actor

 • Nathalie Baye portrait

  Nathalie Baye

  actor

 • Martin Sheen portrait

  Martin Sheen

  actor

 • Christopher Walken portrait

  Christopher Walken

  actor

 • Tom Hanks portrait

  Tom Hanks

  actor

 • Leonardo DiCaprio portrait

  Leonardo DiCaprio

  actor

Trailers

Catch Me If You Can

Zin om Catch Me If You Can lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Catch Me If You Can te bekijken voor je op een rijtje.

Catch Me If You Can downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Catch Me If You Can downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Catch Me If You Can. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Catch Me If You Can er ook in SD heel goed uit.

Catch Me If You Can streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Catch Me If You Can net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Catch Me If You Can hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Catch Me If You Can helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Catch Me If You Can torrent

Denk je dat je om Catch Me If You Can te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Catch Me If You Can trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Catch Me If You Can de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.