Catch Me If You Can
%
81

Catch Me If You Can

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Catch Me If You Can

Moeite met waar je nou Catch Me If You Can moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Catch Me If You Can

Bekijk nog 4 bronnen

Samenvatting

Frank Abagnale was een meesteroplichter. Zonder moeite deed hij zich voor als leraar, piloot, arts en advocaat en niemand twijfelde aan zijn kunnen. Om zijn levensstijl te kunnen betalen, schreef hij valse cheques uit. De FBI kwam hem echter op het spoor. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

Regisseur en acteurs

 • Steven Spielberg portrait

  Steven Spielberg

  director

 • Steve Eastin portrait

  Steve Eastin

  actor

 • Frank John Hughes portrait

  Frank John Hughes

  actor

 • Brian Howe portrait

  Brian Howe

  actor

 • James Brolin portrait

  James Brolin

  actor

 • Amy Adams portrait

  Amy Adams

  actor

 • Nathalie Baye portrait

  Nathalie Baye

  actor

 • Martin Sheen portrait

  Martin Sheen

  actor

 • Christopher Walken portrait

  Christopher Walken

  actor

 • Tom Hanks portrait

  Tom Hanks

  actor

 • Leonardo DiCaprio portrait

  Leonardo DiCaprio

  actor

Trailers

Catch Me If You Can

Wil je Catch Me If You Can kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2002 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Catch Me If You Can streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Catch Me If You Can niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Catch Me If You Can zelfs gratis bekijken.

Catch Me If You Can downloaden

Wil je Catch Me If You Can ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Catch Me If You Can overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Catch Me If You Can torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Catch Me If You Can is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Catch Me If You Can trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Catch Me If You Can de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.