Catfish
%
71

Catfish

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Catfish

Moeite met waar je nou Catfish moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Catfish

Bekijk nog 2 bronnen

Samenvatting

Nev, een 24-jarige fotograaf uit New York, krijgt op een dag via MySpace een bericht van de achtjarige Abby uit Michigan. Ze vraagt hem om toestemming zijn foto’s na te mogen schilderen. Als hij het bijzondere schilderij ontvangt, is dat het begin van een online vriendschap met Abby en haar familie. Hij krijgt zelfs een cyberrelatie met haar oudere zus Megan. Maar als Nev op Facebook en Youtube enkele onwaarheden over Megan ontdekt, besluit hij dat het tijd is om Abby en haar familie echt te ontmoeten. Met een paar vrienden reist hij naar Michigan, op zoek naar de real-life waarheid.

Regisseur en acteurs

 • Henry Joost portait

  Henry Joost

  Director

 • Ariel Schulman portait

  Ariel Schulman

  Director

 • Megan Faccio portrait

  Megan Faccio

  Herself

 • Melody C. Roscher portrait

  Melody C. Roscher

  Herself

 • Ariel Schulman portait

  Ariel Schulman

  Himself (as Rel Schulman)

 • Angela Wesselman-Pierce portrait

  Angela Wesselman-Pierce

  Actor

 • Nev Schulman portait

  Nev Schulman

  Himself

Trailers

Catfish

Wil je Catfish kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2010 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Catfish streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Catfish niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Catfish zelfs gratis bekijken.

Catfish downloaden

Wil je Catfish ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Catfish overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Catfish torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Catfish is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Catfish trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Catfish de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.