Catfish
%
71

Catfish

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Catfish

Moeite met waar je nou Catfish moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Catfish

Samenvatting

Nev, een 24-jarige fotograaf uit New York, krijgt op een dag via MySpace een bericht van de achtjarige Abby uit Michigan. Ze vraagt hem om toestemming zijn foto’s na te mogen schilderen. Als hij het bijzondere schilderij ontvangt, is dat het begin van een online vriendschap met Abby en haar familie. Hij krijgt zelfs een cyberrelatie met haar oudere zus Megan. Maar als Nev op Facebook en Youtube enkele onwaarheden over Megan ontdekt, besluit hij dat het tijd is om Abby en haar familie echt te ontmoeten. Met een paar vrienden reist hij naar Michigan, op zoek naar de real-life waarheid.

Regisseur en acteurs

 • Henry Joost portait

  Henry Joost

  Director

 • Ariel Schulman portait

  Ariel Schulman

  Director

 • Megan Faccio portrait

  Megan Faccio

  Herself

 • Melody C. Roscher portrait

  Melody C. Roscher

  Herself

 • Ariel Schulman portait

  Ariel Schulman

  Himself (as Rel Schulman)

 • Angela Wesselman-Pierce portrait

  Angela Wesselman-Pierce

  Actor

 • Nev Schulman portait

  Nev Schulman

  Himself

Trailers

Catfish

Op zoek naar Catfish? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Catfish streamen

Het streamen van movies als Catfish heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Catfish waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Catfish dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Catfish downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Catfish te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Catfish torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Catfish trailer

Weet je nog niet zeker of Catfish jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.