La catedral del mar
%
77

La catedral del mar

Nu kijken

Kijk La catedral del mar

Moeite met waar je nou La catedral del mar moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor La catedral del mar

Samenvatting

In the 14th century, Barcelona is experiencing one of its most prosperous moments. The city has grown to La Ribera, a fishing district in which the largest Marian temple ever known is built: Santa María del Mar. But the construction runs parallel to Arnau Estanyol, a serf of the land who, fleeing the abuses of The feudal lords of the countryside take refuge in Barcelona.

Regisseur en acteurs

 • Nora Navas portait

  Nora Navas

  Guiamona

 • Aitor Luna portait

  Aitor Luna

  Arnau Estanyol

 • Pablo Derqui portait

  Pablo Derqui

  Joan

 • Michelle Jenner portait

  Michelle Jenner

  Mar

 • Silvia Abascal portait

  Silvia Abascal

  Elionor

 • Andrea Duro portait

  Andrea Duro

  Aledis

 • Daniel Grao portait

  Daniel Grao

  Bernat Estanyol

 • Ramón Madaula portait

  Ramón Madaula

  Hasdai

 • Críspulo Cabezas portait

  Críspulo Cabezas

  Genis Grau

 • Nathalie Poza portait

  Nathalie Poza

  Francesca

 • Ginés García Millán portait

  Ginés García Millán

  Grau Puig

 • Sergio Peris-Mencheta portait

  Sergio Peris-Mencheta

  Nicolau Emeric

La catedral del mar

Wil je La catedral del mar kijken? De movie van Nora Navas uit 2018 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om La catedral del mar op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om La catedral del mar met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

La catedral del mar downloaden

Het downloaden van La catedral del mar is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je La catedral del mar ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

La catedral del mar streamen

Het streamen van La catedral del mar heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je La catedral del mar online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar La catedral del mar kijkt. Ideaal!

La catedral del mar torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van La catedral del mar. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

La catedral del mar trailer

Bekijk eerst even de trailer van La catedral del mar voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.