Cats: Op zoek naar Kattopia
%
62

Cats: Op zoek naar Kattopia

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Cats: Op zoek naar Kattopia

Moeite met waar je nou Cats: Op zoek naar Kattopia moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Cats: Op zoek naar Kattopia

Bekijk nog 57 bronnen

Weten in welke bioscopen Cats: Op zoek naar Kattopia draait?

Samenvatting

Midden in een grote wereldstad woont de kattenvader Banjer met zijn zoon Raf. Raf is, in tegenstelling tot zijn vader, een avontuurlijk, ondernemend katje dat vol energie zit. Terwijl Banjer zijn dag luierend doorkomt, wil Raf de hele wereld zien en kan hij geen genoeg krijgen van avontuur! Vooral Kattopia wil hij ontdekken, het is de droomplek voor elke kat. Volgens zijn vader is dit ook de plek waar de moeder van Raf jaren geleden naartoe is afgereisd. Wanneer hun baasje met een nieuw huisdier thuiskomt maakt dat Raf nog nieuwsgieriger naar Kattopia. Papegaai Ar is al op veel plekken geweest en vertelt uitgebreid over Kattopia. Raf besluit het avontuur aan te gaan en naar Kattopia te reizen met zijn eigengemaakte raket! Vader Banjer maakt zich enorme zorgen. Hij twijfelt geen seconde en reist samen met Ar achter zijn zoon aan. Samen trotseren ze de grote stad, op zoek naar Raf die ondertussen in steeds grotere problemen raakt. Komt Blanket op tijd om zijn zoon te redden?

Regisseur en acteurs

 • Gary Wang portrait

  Gary Wang

  Director

 • 李宇峰 portrait

  李宇峰

  毯子

 • 杨砚铎 portrait

  杨砚铎

  斗篷

 • 周华健 portrait

  周华健

  弹琴猫

 • 张喆 portrait

  张喆

  金刚

 • 陈霖生 portrait

  陈霖生

  黑猫

Trailers

Cats: Op zoek naar Kattopia

Benieuwd naar Cats: Op zoek naar Kattopia? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Cats: Op zoek naar Kattopia draait.

Cats: Op zoek naar Kattopia in de bioscoop

Cats: Op zoek naar Kattopia draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Cats: Op zoek naar Kattopia.

Cats: Op zoek naar Kattopia streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Cats: Op zoek naar Kattopia te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Cats: Op zoek naar Kattopia een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Cats: Op zoek naar Kattopia zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Cats: Op zoek naar Kattopia torrent

Op zoek naar een torrent van Cats: Op zoek naar Kattopia? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Cats: Op zoek naar Kattopia zonder zorgen.

Cats: Op zoek naar Kattopia downloaden

Als Cats: Op zoek naar Kattopia binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Cats: Op zoek naar Kattopia trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Cats: Op zoek naar Kattopia de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.