Cats: Op zoek naar Kattopia
%
62

Cats: Op zoek naar Kattopia

Bekijk de trailer

Kijk Cats: Op zoek naar Kattopia

Moeite met waar je nou Cats: Op zoek naar Kattopia moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Midden in een grote wereldstad woont de kattenvader Banjer met zijn zoon Raf. Raf is, in tegenstelling tot zijn vader, een avontuurlijk, ondernemend katje dat vol energie zit. Terwijl Banjer zijn dag luierend doorkomt, wil Raf de hele wereld zien en kan hij geen genoeg krijgen van avontuur! Vooral Kattopia wil hij ontdekken, het is de droomplek voor elke kat. Volgens zijn vader is dit ook de plek waar de moeder van Raf jaren geleden naartoe is afgereisd. Wanneer hun baasje met een nieuw huisdier thuiskomt maakt dat Raf nog nieuwsgieriger naar Kattopia. Papegaai Ar is al op veel plekken geweest en vertelt uitgebreid over Kattopia. Raf besluit het avontuur aan te gaan en naar Kattopia te reizen met zijn eigengemaakte raket! Vader Banjer maakt zich enorme zorgen. Hij twijfelt geen seconde en reist samen met Ar achter zijn zoon aan. Samen trotseren ze de grote stad, op zoek naar Raf die ondertussen in steeds grotere problemen raakt. Komt Blanket op tijd om zijn zoon te redden?

Regisseur en acteurs

 • Gary Wang portrait

  Gary Wang

  Director

 • 李宇峰 portrait

  李宇峰

  毯子

 • 杨砚铎 portrait

  杨砚铎

  斗篷

 • 周华健 portrait

  周华健

  弹琴猫

 • 张喆 portrait

  张喆

  金刚

 • 陈霖生 portrait

  陈霖生

  黑猫

Trailers

Cats: Op zoek naar Kattopia

Wil je Cats: Op zoek naar Kattopia kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2019 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Cats: Op zoek naar Kattopia streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Cats: Op zoek naar Kattopia niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Cats: Op zoek naar Kattopia zelfs gratis bekijken.

Cats: Op zoek naar Kattopia downloaden

Wil je Cats: Op zoek naar Kattopia ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Cats: Op zoek naar Kattopia overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Cats: Op zoek naar Kattopia torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Cats: Op zoek naar Kattopia is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Cats: Op zoek naar Kattopia trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Cats: Op zoek naar Kattopia de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.