Cats & Dogs
%
51

Cats & Dogs

Nu kijken

Kijk Cats & Dogs

Moeite met waar je nou Cats & Dogs moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Cats & Dogs

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

Zonder het medeweten van hun baasjes vechten katten en honden wereldwijd een geheime oorlog uit. Beide partijen bestaan uit speciaal opgeleide spionnen, die elkaar het vuur aan de schenen leggen. De kleine pup Lou komt toevallig in het midden van deze strijd terecht, wanneer hij geadopteerd wordt door Professor Brody en zijn gezin. De katten hebben het immers gemunt op de professor en zijn plannen om een vaccin te ontwikkelen tegen de hondenallergie. Ze willen de ontwikkeling van dit middel koste wat het kost vermijden, anders maken ze geen kans om de wereld te veroveren. Om de professor en zijn vaccin te beschermen kan Lou gelukkig rekenen op de deskundige hulp van enkele honden uit de buurt...

Cats & Dogs

Cats & Dogs streamen

Cats & Dogs streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Cats & Dogs downloaden

Zin om Cats & Dogs te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Cats & Dogs te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Cats & Dogs torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Cats & Dogs makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Cats & Dogs trailer

Wil je er zeker van zijn dat Cats & Dogs jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.