Cave of Forgotten Dreams
%
74

Cave of Forgotten Dreams

Nu kijken

Kijk Cave of Forgotten Dreams

Moeite met waar je nou Cave of Forgotten Dreams moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Cave of Forgotten Dreams

Samenvatting

Na Encounters at the End of the World, zijn vorige documentaire, reist regisseur Werner Herzog opnieuw voorbij de grenzen van een bijzondere plaats. Als eerste filmmaker kreeg Werner Herzog toestemming te filmen in de ‘Grotte Chauvet’ in Zuid-Frankrijk. Na meer dan twintigduizend jaar afgesloten te zijn geweest, werden daar in 1994 de oudst bekende schilderingen ontdekt. Ondanks vele restricties en technische complicaties filmde hij met speciaal ontworpen 3Dcamera's een ondergrondse wereld met honderden, 32.000 jaar oude kunstwerken. Bij fakkellicht komen de tekeningen van paarden, vee en leeuwen een ogenblik tot leven. Zouden de tekeningen met het beweging suggererend fakkellicht voor de grotbewoners een 'vorm van protocinema' geweest kunnen zijn? Het 3D-effect helpt niet alleen de ruimtelijkheid van de grotten te verbeelden, maar toont ook hoe prehistorische kunstenaars welvingen van de rotswanden in hun tekeningen verwerkten. Tekeningen die in de speciale atmosfeer van de grotten, waarin mensen slechts enkele uren achtereen kunnen verblijven, onwaarschijnlijk fris en helder zijn gebleven, met krachtig zwart en subtiele grijstinten. Zoals altijd richt Herzog zich daarbij op de mens. Herzog filosofeert daarbij over kunst en kunstenaars uit de oude steentijd, over de oerwens te communiceren en de wereld te verbeelden, over evolutie en onze plaats daarin en uiteindelijk over wat het betekent mens te zijn.

Regisseur en acteurs

 • Werner Herzog portait

  Werner Herzog

  Director

 • Werner Herzog portait

  Werner Herzog

  Himself

 • Dominique Baffier portait

  Dominique Baffier

  Herself

 • Jean Clottes portait

  Jean Clottes

  Himself

 • Jean-Michel Geneste portait

  Jean-Michel Geneste

  Himself

Cave of Forgotten Dreams

Wil je Cave of Forgotten Dreams kijken? De movie van Werner Herzog uit 2012 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Cave of Forgotten Dreams op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Cave of Forgotten Dreams met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Cave of Forgotten Dreams downloaden

Het downloaden van Cave of Forgotten Dreams is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Cave of Forgotten Dreams ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Cave of Forgotten Dreams streamen

Het streamen van Cave of Forgotten Dreams heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Cave of Forgotten Dreams online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Cave of Forgotten Dreams kijkt. Ideaal!

Cave of Forgotten Dreams torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Cave of Forgotten Dreams. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Cave of Forgotten Dreams trailer

Bekijk eerst even de trailer van Cave of Forgotten Dreams voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.