Cave of Forgotten Dreams
%
74

Cave of Forgotten Dreams

Nu kijken

Kijk Cave of Forgotten Dreams

Moeite met waar je nou Cave of Forgotten Dreams moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Cave of Forgotten Dreams

Samenvatting

Na Encounters at the End of the World, zijn vorige documentaire, reist regisseur Werner Herzog opnieuw voorbij de grenzen van een bijzondere plaats. Als eerste filmmaker kreeg Werner Herzog toestemming te filmen in de ‘Grotte Chauvet’ in Zuid-Frankrijk. Na meer dan twintigduizend jaar afgesloten te zijn geweest, werden daar in 1994 de oudst bekende schilderingen ontdekt. Ondanks vele restricties en technische complicaties filmde hij met speciaal ontworpen 3Dcamera's een ondergrondse wereld met honderden, 32.000 jaar oude kunstwerken. Bij fakkellicht komen de tekeningen van paarden, vee en leeuwen een ogenblik tot leven. Zouden de tekeningen met het beweging suggererend fakkellicht voor de grotbewoners een 'vorm van protocinema' geweest kunnen zijn? Het 3D-effect helpt niet alleen de ruimtelijkheid van de grotten te verbeelden, maar toont ook hoe prehistorische kunstenaars welvingen van de rotswanden in hun tekeningen verwerkten. Tekeningen die in de speciale atmosfeer van de grotten, waarin mensen slechts enkele uren achtereen kunnen verblijven, onwaarschijnlijk fris en helder zijn gebleven, met krachtig zwart en subtiele grijstinten. Zoals altijd richt Herzog zich daarbij op de mens. Herzog filosofeert daarbij over kunst en kunstenaars uit de oude steentijd, over de oerwens te communiceren en de wereld te verbeelden, over evolutie en onze plaats daarin en uiteindelijk over wat het betekent mens te zijn.

Regisseur en acteurs

 • Werner Herzog portait

  Werner Herzog

  Director

 • Werner Herzog portait

  Werner Herzog

  Himself

 • Dominique Baffier portait

  Dominique Baffier

  Herself

 • Jean Clottes portait

  Jean Clottes

  Himself

 • Jean-Michel Geneste portait

  Jean-Michel Geneste

  Himself

Cave of Forgotten Dreams

Cave of Forgotten Dreams streamen

Cave of Forgotten Dreams streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Cave of Forgotten Dreams downloaden

Zin om Cave of Forgotten Dreams te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Cave of Forgotten Dreams te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Cave of Forgotten Dreams torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Cave of Forgotten Dreams makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Cave of Forgotten Dreams trailer

Wil je er zeker van zijn dat Cave of Forgotten Dreams jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.