Retour en Bourgogne
%
71

Retour en Bourgogne

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Retour en Bourgogne

Moeite met waar je nou Retour en Bourgogne moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Retour en Bourgogne

Bekijk nog 2 bronnen

Samenvatting

Na tien jaar afwezigheid keert Jean terug naar de wijngaard van zijn broer, zus en stervende vader. Op het ritme van de seizoenen en de wijnbouw-kunst probeert hij hun vertrouwen terug te winnen.

Regisseur en acteurs

 • Cédric Klapisch portait

  Cédric Klapisch

  Director

 • Pio Marmaï portait

  Pio Marmaï

  Jean

 • Ana Girardot portait

  Ana Girardot

  Juliette

 • François Civil portait

  François Civil

  Jérémie

 • Jean-Marc Roulot portait

  Jean-Marc Roulot

  Actor

 • María Valverde portait

  María Valverde

  Actor

Trailers

Retour en Bourgogne

Zin om Retour en Bourgogne lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Retour en Bourgogne te bekijken voor je op een rijtje.

Retour en Bourgogne downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Retour en Bourgogne downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Retour en Bourgogne. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Retour en Bourgogne er ook in SD heel goed uit.

Retour en Bourgogne streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Retour en Bourgogne net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Retour en Bourgogne hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Retour en Bourgogne helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Retour en Bourgogne torrent

Denk je dat je om Retour en Bourgogne te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Retour en Bourgogne trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Retour en Bourgogne de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.