Zebra

Zebra

Kijk Zebra

Moeite met waar je nou Zebra moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Regisseur en acteurs

 • Félix Fernández de Castro portrait

  Félix Fernández de Castro

  Director

 • Juan Diego portait

  Juan Diego

  Actor

 • Joan Fernández portrait

  Joan Fernández

  Actor

 • José Félix portrait

  José Félix

  Actor

 • Andrés Herrera portrait

  Andrés Herrera

  Actor

 • David Ibáñez portrait

  David Ibáñez

  Actor

Zebra

Zebra streamen

Zebra streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Zebra downloaden

Zin om Zebra te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Zebra te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Zebra torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Zebra makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Zebra trailer

Wil je er zeker van zijn dat Zebra jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.