Cedar Rapids
%
63

Cedar Rapids

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Cedar Rapids

Moeite met waar je nou Cedar Rapids moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Cedar Rapids

Bekijk nog 1 bron

Weten in welke bioscopen Cedar Rapids draait?

Samenvatting

Ed Helms (The Hangover 1 & 2) and John C. Reilly (Step Brothers) lead an all-star cast in the comedy that shows what can happen...when insurance agents go wild! Shy and naive Tim Lippe (Helms) ventures to the "big city" of Cedar Rapids for a convention and ends up crossing paths with the ultimate party animal (Reilly). Before long, Tim is crashing parties, skinny-dipping in the hotel pool and being seduced by a sexy soccer mom. And if Tim can survive the weekend, he might just change his life forever!

Regisseur en acteurs

 • Miguel Arteta portait

  Miguel Arteta

  Director

 • Anne Heche portait

  Anne Heche

  Joan Ostrowski-Fox

 • Ed Helms portait

  Ed Helms

  Tim Lippe

 • Sigourney Weaver portait

  Sigourney Weaver

  Macy Vanderhei

 • John C. Reilly portait

  John C. Reilly

  Dean Ziegler

 • Rob Corddry portait

  Rob Corddry

  Gary

 • Alia Shawkat portait

  Alia Shawkat

  Bree

 • Isiah Whitlock Jr. portait

  Isiah Whitlock Jr.

  Ronald Wilkes

 • Stephen Root portait

  Stephen Root

  Bill Krogstad

 • Kurtwood Smith portait

  Kurtwood Smith

  Orin Helgesson

 • Thomas Lennon portait

  Thomas Lennon

  Roger Lemke

 • Mike O'Malley portait

  Mike O'Malley

  Mike Pyle

 • Inga R. Wilson portrait

  Inga R. Wilson

  Gwen Lemke

 • Mike Birbiglia portait

  Mike Birbiglia

  Trent

 • Seth Morris portait

  Seth Morris

  Uncle Ken

Trailers

Cedar Rapids

Benieuwd naar Cedar Rapids? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Cedar Rapids draait.

Cedar Rapids in de bioscoop

Cedar Rapids draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Cedar Rapids.

Cedar Rapids streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Cedar Rapids te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Cedar Rapids een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Cedar Rapids zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Cedar Rapids torrent

Op zoek naar een torrent van Cedar Rapids? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Cedar Rapids zonder zorgen.

Cedar Rapids downloaden

Als Cedar Rapids binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Cedar Rapids trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Cedar Rapids de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.