Cefalonia
%
69

Cefalonia

Kijk Cefalonia

Moeite met waar je nou Cefalonia moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Cefalonia tells the real story about what happened in September 1943 on the Greek island of Kefalonia (Cefalonia in Italian), when the 12,000 men in the Italian 33rd Acqui Infantry Division, following Italy's surrender to the Allied, refused to put themselves under German command and also refused to surrender their weapons. The local German force, supported by Stuka dive-bombers and additional troops, attacked the Italians and after several days of combat the Italians surrendered, having lost 1,300 men. As punishment, the German High Command ordered that all surviving Italians should be executed. Some 5,000 were executed during a week of killings. A handful were rescued by locals and the Greek guerrilla, while the rest were shipped off as prisoners, whereof 3,000 drowned when their ships hit mines. The film "Captain Corelli's Mandolin" is based on a novel about the Italian occupation of Cefalonia, but the massacre was much toned down in the Hollywood version.

Cefalonia

Zin om Cefalonia lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Cefalonia te bekijken voor je op een rijtje.

Cefalonia downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Cefalonia downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Cefalonia. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Cefalonia er ook in SD heel goed uit.

Cefalonia streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Cefalonia net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Cefalonia hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Cefalonia helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Cefalonia torrent

Denk je dat je om Cefalonia te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Cefalonia trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Cefalonia de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.