Çekmeceler
%
71

Çekmeceler

Nu kijken

Kijk Çekmeceler

Moeite met waar je nou Çekmeceler moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Çekmeceler

Samenvatting

After self-destruction puts her in the hospital, Deniz is forced to face memories of a controlling father obsessed with suppressing her sexuality.

Regisseur en acteurs

 • Mehmet Binay portrait

  Mehmet Binay

  Director

 • M. Caner Alper portrait

  M. Caner Alper

  Director

 • Ece Dizdar portrait

  Ece Dizdar

  Deniz

 • Tilbe Saran portrait

  Tilbe Saran

  Saadet

 • Taner Birsel portait

  Taner Birsel

  Ayhan

 • Nilüfer Açıkalın portrait

  Nilüfer Açıkalın

  Ayşe

Çekmeceler

Çekmeceler streamen

Çekmeceler streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Çekmeceler downloaden

Zin om Çekmeceler te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Çekmeceler te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Çekmeceler torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Çekmeceler makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Çekmeceler trailer

Wil je er zeker van zijn dat Çekmeceler jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.