Cellmates
%
56

Cellmates

Nu kijken

Kijk Cellmates

Moeite met waar je nou Cellmates moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Cellmates

Samenvatting

Leroy Lowe (Tom Sizemore), een kopstuk van de Ku Klux Klan, moet drie jaar dwangarbeid verrichten op een gevangenisboerderij. Tot overmaat van ramp moet hij een cel delen met Emilio (Hector Jimenez), een Mexicaanse landarbeider die geen seconde zijn mond houdt. Terwijl de Latijnse praatvaar laagje per laagje Leroys façade van haat afkrabt, begint de verbitterde Leroy zichzelf en zijn principes in vraag te stellen. Dan werft de directeur (Stacy Keach) de mooie Madalena aan om zijn kantoor netjes te houden... Maar Madalena spreekt geen Engels, en Leroy spreekt - uiteraard? - geen Spaans... Cellmates is een bijzonder geestige en aparte buddy comedy over gringo's en immigranten, over liefde en haat en de nadelen van vooroordelen. Want het leven achter de tralies kan de mens achter de muur bevrijden.

Cellmates

Veel gehoord over Cellmates en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Cellmates heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Cellmates streamen

Wil je Cellmates, de movie met , streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Cellmates zelfs gratis kijken.

Cellmates downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Cellmates ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Cellmates er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Cellmates torrent

Op zoek naar een torrent van Cellmates? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Cellmates te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Cellmates trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Cellmates. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.