Cellmates
%
56

Cellmates

Nu kijken

Kijk Cellmates

Moeite met waar je nou Cellmates moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Cellmates

Samenvatting

Leroy Lowe (Tom Sizemore), een kopstuk van de Ku Klux Klan, moet drie jaar dwangarbeid verrichten op een gevangenisboerderij. Tot overmaat van ramp moet hij een cel delen met Emilio (Hector Jimenez), een Mexicaanse landarbeider die geen seconde zijn mond houdt. Terwijl de Latijnse praatvaar laagje per laagje Leroys façade van haat afkrabt, begint de verbitterde Leroy zichzelf en zijn principes in vraag te stellen. Dan werft de directeur (Stacy Keach) de mooie Madalena aan om zijn kantoor netjes te houden... Maar Madalena spreekt geen Engels, en Leroy spreekt - uiteraard? - geen Spaans... Cellmates is een bijzonder geestige en aparte buddy comedy over gringo's en immigranten, over liefde en haat en de nadelen van vooroordelen. Want het leven achter de tralies kan de mens achter de muur bevrijden.

Cellmates

Op zoek naar Cellmates? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Cellmates streamen

Het streamen van movies als Cellmates heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Cellmates waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Cellmates dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Cellmates downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Cellmates te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Cellmates torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Cellmates trailer

Weet je nog niet zeker of Cellmates jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.