Cemetery of Splendour
%
69

Cemetery of Splendour

Bekijk de trailer

Kijk Cemetery of Splendour

Moeite met waar je nou Cemetery of Splendour moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Jenjira, een eenzame verpleegster, geeft zich in een dorpje langs de Mekong rivier op als vrijwilliger om te zorgen voor 27 soldaten die lijden aan een onverklaarbare slaapziekte met vreemde hallucinaties. In het bijzonder ontfermt ze zich over Itt, die geen enkel familielid op bezoek krijgt. Een sneufje magie, heling, romantiek en dromen vormen samen de hoekstenen van Jenjira's pad naar een betere kennis van zowel zichzelf als de wereld rond haar.

Regisseur en acteurs

 • Apichatpong Weerasethakul portait

  Apichatpong Weerasethakul

  Director

 • Jenjira Pongpas portait

  Jenjira Pongpas

  Jenjira

 • Banlop Lomnoi portrait

  Banlop Lomnoi

  Itt

 • Jarinpattra Rueangram portrait

  Jarinpattra Rueangram

  Keng

 • Petcharat Chaiburi portrait

  Petcharat Chaiburi

  Nurse Tet

 • Tawatchai Buawat portrait

  Tawatchai Buawat

  The Mediator

 • Pongsadhorn Lertsukon portrait

  Pongsadhorn Lertsukon

  Library's Director

 • Sasipim Piwansenee portrait

  Sasipim Piwansenee

  Cream Hostess

Trailers

Cemetery of Splendour

Veel gehoord over Cemetery of Splendour en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Cemetery of Splendour heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Cemetery of Splendour streamen

Wil je Cemetery of Splendour, de movie met Jenjira Pongpas, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Cemetery of Splendour zelfs gratis kijken.

Cemetery of Splendour downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Cemetery of Splendour ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Cemetery of Splendour er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Cemetery of Splendour torrent

Op zoek naar een torrent van Cemetery of Splendour? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Cemetery of Splendour te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Cemetery of Splendour trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Cemetery of Splendour. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.