Centaur

Centaur

Bekijk de trailer

Kijk Centaur

Moeite met waar je nou Centaur moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Zeven jaar geleden werd de Kirgizische regisseur Aktan Arym Kubat internationaal bekend met zijn film The Light Thief. Zijn nieuwste film heet Centaur, maar had evengoed The Horse Thief kunnen heten. De film gaat namelijk over een man die overal paarden steelt. Een paard hoort volgens hem niet op stal te staan, maar moet kunnen galopperen op de wijdse steppen. Conform een oud Kirgizisch spreekwoord: 'Het paard is de vleugels van de mens'. Zoals de elektricien in The Light Thiefstroom aftapt van de hoofdleiding om de armen van elektriciteit te voorzien, zo steelt Centaur paarden van corrupte, rijke mensen omdat paarden steeds duurder worden en voor het gewone volk niet meer zijn te betalen. Sociale rechtvaardigheid is zijn voornaamste drijfsfeer

Regisseur en acteurs

 • Aktan Arym Kubat portrait

  Aktan Arym Kubat

  Director

 • Aktan Arym Kubat portrait

  Aktan Arym Kubat

  Centaur

 • Nurali Tursunkojoev portrait

  Nurali Tursunkojoev

  Nurberdi

 • Zarema Asanalieva portrait

  Zarema Asanalieva

  Maripa

 • Taalaikan Abazova portrait

  Taalaikan Abazova

  Sharapat

 • Ilim Kalmuratov portrait

  Ilim Kalmuratov

  Sadyr

 • Bolot Tentimyshov portrait

  Bolot Tentimyshov

  Karabay

 • Maksat Mamyrkanov portrait

  Maksat Mamyrkanov

  Teit

Trailers

Centaur

Zin om Centaur lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Centaur te bekijken voor je op een rijtje.

Centaur downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Centaur downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Centaur. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Centaur er ook in SD heel goed uit.

Centaur streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Centaur net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Centaur hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Centaur helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Centaur torrent

Denk je dat je om Centaur te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Centaur trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Centaur de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.