Die Mitte der Welt
%
73

Die Mitte der Welt

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Die Mitte der Welt

Moeite met waar je nou Die Mitte der Welt moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Die Mitte der Welt

Samenvatting

Phil woont met zijn tweelingzus Diane en hun moeder in een klein Duits plaatsje. Ze zijn de buitenbeentjes van het dorp. Niet eens doordat Phil homo is, dat is in elk geval in hun gezin geen enkel probleem en ook niet voor zijn beste vriendin Kat. Maar zijn moeders vrije leven bevalt niet iedereen. Als het schooljaar aanbreekt komt een nieuwe jongen in de klas, de knappe en atletische Nicolas...

Regisseur en acteurs

 • Jakob M. Erwa portrait

  Jakob M. Erwa

  Director

 • Louis Hofmann portait

  Louis Hofmann

  Phil

 • Sabine Timoteo portait

  Sabine Timoteo

  Glass

 • Jannik Schümann portait

  Jannik Schümann

  Nicholas

 • Ada Philine Stappenbeck portrait

  Ada Philine Stappenbeck

  Dianne

 • Svenja Jung portait

  Svenja Jung

  Kat

 • Inka Friedrich portait

  Inka Friedrich

  Tereza

 • Sascha Alexander Geršak portait

  Sascha Alexander Geršak

  Michael

 • Nina Proll portait

  Nina Proll

  Pascal

 • Clemens Rehbein portrait

  Clemens Rehbein

  Kyle

 • Aurelie Thepaut portrait

  Aurelie Thepaut

  Lehrerin

 • Nadja Zwanziger portrait

  Nadja Zwanziger

  Mutter des Brocken

 • Thomas Goritzki portrait

  Thomas Goritzki

  Lehrer Hänel

Trailers

Die Mitte der Welt

Wil je Die Mitte der Welt kijken? De movie van Jakob M. Erwa uit 2016 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Die Mitte der Welt op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Die Mitte der Welt met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Die Mitte der Welt downloaden

Het downloaden van Die Mitte der Welt is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Die Mitte der Welt ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Die Mitte der Welt streamen

Het streamen van Die Mitte der Welt heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Die Mitte der Welt online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Die Mitte der Welt kijkt. Ideaal!

Die Mitte der Welt torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Die Mitte der Welt. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Die Mitte der Welt trailer

Bekijk eerst even de trailer van Die Mitte der Welt voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.