Die Mitte der Welt
%
73

Die Mitte der Welt

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Die Mitte der Welt

Moeite met waar je nou Die Mitte der Welt moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Die Mitte der Welt

Samenvatting

Phil woont met zijn tweelingzus Diane en hun moeder in een klein Duits plaatsje. Ze zijn de buitenbeentjes van het dorp. Niet eens doordat Phil homo is, dat is in elk geval in hun gezin geen enkel probleem en ook niet voor zijn beste vriendin Kat. Maar zijn moeders vrije leven bevalt niet iedereen. Als het schooljaar aanbreekt komt een nieuwe jongen in de klas, de knappe en atletische Nicolas...

Regisseur en acteurs

 • Jakob M. Erwa portrait

  Jakob M. Erwa

  Director

 • Louis Hofmann portait

  Louis Hofmann

  Phil

 • Sabine Timoteo portait

  Sabine Timoteo

  Glass

 • Jannik Schümann portait

  Jannik Schümann

  Nicholas

 • Ada Philine Stappenbeck portrait

  Ada Philine Stappenbeck

  Dianne

 • Svenja Jung portait

  Svenja Jung

  Kat

 • Inka Friedrich portait

  Inka Friedrich

  Tereza

 • Sascha Alexander Geršak portait

  Sascha Alexander Geršak

  Michael

 • Nina Proll portait

  Nina Proll

  Pascal

 • Clemens Rehbein portrait

  Clemens Rehbein

  Kyle

 • Aurelie Thepaut portrait

  Aurelie Thepaut

  Lehrerin

 • Nadja Zwanziger portrait

  Nadja Zwanziger

  Mutter des Brocken

 • Thomas Goritzki portrait

  Thomas Goritzki

  Lehrer Hänel

Trailers

Die Mitte der Welt

Zin om Die Mitte der Welt lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Die Mitte der Welt te bekijken voor je op een rijtje.

Die Mitte der Welt downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Die Mitte der Welt downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Die Mitte der Welt. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Die Mitte der Welt er ook in SD heel goed uit.

Die Mitte der Welt streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Die Mitte der Welt net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Die Mitte der Welt hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Die Mitte der Welt helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Die Mitte der Welt torrent

Denk je dat je om Die Mitte der Welt te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Die Mitte der Welt trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Die Mitte der Welt de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.