Centurion
%
64

Centurion

Nu kijken

Kijk Centurion

Moeite met waar je nou Centurion moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Centurion

Samenvatting

Het Romeinse Rijk strekt zich uit van Egypte tot Spanje tot aan de Zwarte Zee. Maar in het noorden van Brittannië heeft de guerilla-tactiek van de woeste Picten de wrede aanvallen van de veroveraars een halt toegeroepen. Quintus, de enige overlevende van een aanval door de Picten op een Romeinse grensvesting, trekt samen met het legendarische 9e legioen van generaal Virilus op naar het noorden, om de Picten en hun leider Gorlacon voor eens en voor altijd uit te roeien. Maar wanneer het legioen in een hinderlaag loopt en Virilus gevangen wordt genomen, staat Quintus voor een bijna onmogelijke opgave. Hij zal tot het uiterste moeten gaan om ervoor te zorgen dat hij en zijn kleine peloton niet door de meedogenloze Picten vermorzeld worden en dat ze veilig de Romeinse grens bereiken. Maar eerst moet generaal Virilus worden bevrijd...

Regisseur en acteurs

 • Neil Marshall portrait

  Neil Marshall

  Director

 • Michael Fassbender portrait

  Michael Fassbender

  Actor

 • Dominic West portrait

  Dominic West

  Actor

 • Olga Kurylenko portrait

  Olga Kurylenko

  Actor

Centurion

Wil je Centurion kijken? De movie van Neil Marshall uit 2010 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Centurion op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Centurion met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Centurion downloaden

Het downloaden van Centurion is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Centurion ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Centurion streamen

Het streamen van Centurion heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Centurion online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Centurion kijkt. Ideaal!

Centurion torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Centurion. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Centurion trailer

Bekijk eerst even de trailer van Centurion voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.