Ceres
%
80

Ceres

Bekijk de trailer

Kijk Ceres

Moeite met waar je nou Ceres moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Ceres is een poëtische documentaire film over vier jonge kinderen die de oogstcyclus en de kringloop van leven en dood elk op hun eigen manier ervaren. De kinderen wonen op afgelegen Zeeuwse boerderijen en dromen ervan om later boer te worden, net als hun vaders en grootvaders. Hoewel deze droom nooit in twijfel wordt getrokken, bereiken de kinderen een leeftijd waarop verleidingen van buitenaf hun isolement binnendringen en hun onvoorwaardelijke idealen kunnen beïnvloeden. Opgroeien op een afgelegen boerderij, de vooropgestelde droom om later boer of boerin te worden, het belang van familiebedrijven die generatie op generatie worden doorgegeven, afhankelijkheid van de natuur en het weer, de kringloop van de seizoenen, van zaaien en oogsten en van ter wereld brengen en slachten, vormen de kern van hun verhalen. Ceres is niet enkel een film over leven op een boerderij, de film brengt ook een verhaal over dromen, isolatie en opgroeien. Het is een intiem portret van vier kinderen dat de wereld verkent door hun ogen en kijkt naar hun relatie met mens en natuur.

Regisseur en acteurs

 • Janet van den Brand portrait

  Janet van den Brand

  Director

 • Koen Brouwer portrait

  Koen Brouwer

  Actor

 • Daan Rentmeester portrait

  Daan Rentmeester

  Actor

 • Sven Boonman portrait

  Sven Boonman

  Actor

 • Jeanine de Bree portrait

  Jeanine de Bree

  Actor

Trailers

Ceres

Ceres streamen

Ceres streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Ceres downloaden

Zin om Ceres te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Ceres te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Ceres torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Ceres makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Ceres trailer

Wil je er zeker van zijn dat Ceres jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.