Ceres
%
80

Ceres

Bekijk de trailer

Kijk Ceres

Moeite met waar je nou Ceres moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Ceres is een poëtische documentaire film over vier jonge kinderen die de oogstcyclus en de kringloop van leven en dood elk op hun eigen manier ervaren. De kinderen wonen op afgelegen Zeeuwse boerderijen en dromen ervan om later boer te worden, net als hun vaders en grootvaders. Hoewel deze droom nooit in twijfel wordt getrokken, bereiken de kinderen een leeftijd waarop verleidingen van buitenaf hun isolement binnendringen en hun onvoorwaardelijke idealen kunnen beïnvloeden. Opgroeien op een afgelegen boerderij, de vooropgestelde droom om later boer of boerin te worden, het belang van familiebedrijven die generatie op generatie worden doorgegeven, afhankelijkheid van de natuur en het weer, de kringloop van de seizoenen, van zaaien en oogsten en van ter wereld brengen en slachten, vormen de kern van hun verhalen. Ceres is niet enkel een film over leven op een boerderij, de film brengt ook een verhaal over dromen, isolatie en opgroeien. Het is een intiem portret van vier kinderen dat de wereld verkent door hun ogen en kijkt naar hun relatie met mens en natuur.

Regisseur en acteurs

 • Janet van den Brand portrait

  Janet van den Brand

  Director

 • Koen Brouwer portrait

  Koen Brouwer

  Actor

 • Daan Rentmeester portrait

  Daan Rentmeester

  Actor

 • Sven Boonman portrait

  Sven Boonman

  Actor

 • Jeanine de Bree portrait

  Jeanine de Bree

  Actor

Trailers

Ceres

Benieuwd naar Ceres? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Ceres kunt bekijken.

Ceres streamen

Wil je Ceres streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Ceres gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Ceres downloaden

movies als Ceres kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Ceres. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Ceres. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Ceres torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Ceres te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Ceres trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Ceres je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!