Copie conforme
%
73

Copie conforme

Nu kijken

Kijk Copie conforme

Moeite met waar je nou Copie conforme moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Copie conforme

Samenvatting

Dit is een verhaal over een ontmoeting tussen een man en een vrouw, in een pittoresk Italiaans dorp gelegen in het zuiden van Toscane. De man is een Britse auteur die net tijdens een conferentie een lezing heeft gegeven. De Franse vrouw is de eigenaar van een galerie. Deze ontmoeting zou iedereen kunnen overkomen, overal.

Regisseur en acteurs

 • Abbas Kiarostami portait

  Abbas Kiarostami

  Director

 • Juliette Binoche portait

  Juliette Binoche

  Elle

 • William Shimell portait

  William Shimell

  James Miller

 • Jean-Claude Carrière portait

  Jean-Claude Carrière

  L'homme de la place

 • Agathe Natanson portait

  Agathe Natanson

  La femme de la place

 • Gianna Giachetti portait

  Gianna Giachetti

  La patronne du café

 • Adrian Moore portrait

  Adrian Moore

  Le fils

 • Angelo Barbagallo portait

  Angelo Barbagallo

  Le traducteur

 • Andrea Laurenzi portrait

  Andrea Laurenzi

  Le guide

 • Filippo Trojano portrait

  Filippo Trojano

  Le marié

 • Manuela Balsinelli portrait

  Manuela Balsinelli

  La mariée

Copie conforme

Zin om Copie conforme lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Copie conforme te bekijken voor je op een rijtje.

Copie conforme downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Copie conforme downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Copie conforme. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Copie conforme er ook in SD heel goed uit.

Copie conforme streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Copie conforme net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Copie conforme hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Copie conforme helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Copie conforme torrent

Denk je dat je om Copie conforme te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Copie conforme trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Copie conforme de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.