Copie conforme
%
73

Copie conforme

Nu kijken

Kijk Copie conforme

Moeite met waar je nou Copie conforme moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Copie conforme

Samenvatting

Dit is een verhaal over een ontmoeting tussen een man en een vrouw, in een pittoresk Italiaans dorp gelegen in het zuiden van Toscane. De man is een Britse auteur die net tijdens een conferentie een lezing heeft gegeven. De Franse vrouw is de eigenaar van een galerie. Deze ontmoeting zou iedereen kunnen overkomen, overal.

Regisseur en acteurs

 • Abbas Kiarostami portait

  Abbas Kiarostami

  Director

 • Juliette Binoche portait

  Juliette Binoche

  Elle

 • William Shimell portait

  William Shimell

  James Miller

 • Jean-Claude Carrière portait

  Jean-Claude Carrière

  L'homme de la place

 • Agathe Natanson portait

  Agathe Natanson

  La femme de la place

 • Gianna Giachetti portait

  Gianna Giachetti

  La patronne du café

 • Adrian Moore portrait

  Adrian Moore

  Le fils

 • Angelo Barbagallo portait

  Angelo Barbagallo

  Le traducteur

 • Andrea Laurenzi portrait

  Andrea Laurenzi

  Le guide

 • Filippo Trojano portrait

  Filippo Trojano

  Le marié

 • Manuela Balsinelli portrait

  Manuela Balsinelli

  La mariée

Copie conforme

Benieuwd naar Copie conforme? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Copie conforme kunt bekijken.

Copie conforme streamen

Wil je Copie conforme streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Copie conforme gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Copie conforme downloaden

movies als Copie conforme kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Copie conforme. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Copie conforme. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Copie conforme torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Copie conforme te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Copie conforme trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Copie conforme je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!