Copie conforme
%
73

Copie conforme

Nu kijken

Kijk Copie conforme

Moeite met waar je nou Copie conforme moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Copie conforme

Samenvatting

Dit is een verhaal over een ontmoeting tussen een man en een vrouw, in een pittoresk Italiaans dorp gelegen in het zuiden van Toscane. De man is een Britse auteur die net tijdens een conferentie een lezing heeft gegeven. De Franse vrouw is de eigenaar van een galerie. Deze ontmoeting zou iedereen kunnen overkomen, overal.

Regisseur en acteurs

 • Abbas Kiarostami portait

  Abbas Kiarostami

  Director

 • Juliette Binoche portait

  Juliette Binoche

  Elle

 • William Shimell portait

  William Shimell

  James Miller

 • Jean-Claude Carrière portait

  Jean-Claude Carrière

  L'homme de la place

 • Agathe Natanson portait

  Agathe Natanson

  La femme de la place

 • Gianna Giachetti portait

  Gianna Giachetti

  La patronne du café

 • Adrian Moore portrait

  Adrian Moore

  Le fils

 • Angelo Barbagallo portait

  Angelo Barbagallo

  Le traducteur

 • Andrea Laurenzi portrait

  Andrea Laurenzi

  Le guide

 • Filippo Trojano portrait

  Filippo Trojano

  Le marié

 • Manuela Balsinelli portrait

  Manuela Balsinelli

  La mariée

Copie conforme

Veel gehoord over Copie conforme en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Copie conforme heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Copie conforme streamen

Wil je Copie conforme, de movie met Juliette Binoche, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Copie conforme zelfs gratis kijken.

Copie conforme downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Copie conforme ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Copie conforme er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Copie conforme torrent

Op zoek naar een torrent van Copie conforme? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Copie conforme te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Copie conforme trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Copie conforme. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.